Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χώροι στάθμευσης κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.


Recommended Posts

Πού μπορεί να σταθμεύσει κάποιος το αυτοκίνητό του κοντά στο λιμάνι του Πειραιά και ειδικότερα κοντά στην Πύλη Ε7 (ακτή Τζελέπη) για μια εβδομάδα;

 

Το Parking μέσα στο λιμάνι έχει θέσεις ή κάτι τέτοιο είναι απίθανο; Γνωρίζει κανείς τιμές;

 

Στα γύρω στενά υπάρχει περίπτωση να βρει κάποιος θέση Παρασκευή μεσημέρι (>14:00), είναι ελεγχόμενη η στάθμευση ή ελεύθερη;

Link to comment
Share on other sites

το παρκινγ του λιμανιου ειναι καλο, ασφαλες, συνηθως εχει θεσεις (ακομη ειμαστε νωρις στη σεζον) αλλα ειναι τσιμπημενο. δηλαδη για μια εβδομαδα, θα ψιλοξηλωθεις. δεν θυμαμαι ακριβως αλλα να υπολογιζεις 12-15 ευρω την ημερα - αν καποιος γνωριζει ακριβως ας διορθωσει. παντως περυσι που το ειχα αφησει εγω εκει για μια εβδομαδα, δεν θυμαμαι τι εδωσα, αλλα μου ειχε κακοφανει.

 

το κακο με τα γυρω στενα ειναι οτι οι μεν κεντρικοι δρομοι ειναι ασφαλεις αλλα στο κεντρικο που κατεβαινεις βαζουν παγκους τα μαγαζια και μαλλον θα σε γραψουν μετα απο ρουφιανια, ενω προς την εξοδο που εχει καβατζες, συνηθως την κυριακη εχουν κατι παζαρια και υπαρχει κατασταση λαικης, ενω για τα στενα γυρω γυρω παιρνεις ρισκο αφου η περιοχη δεν ειναι και η πιο ασφαλης.

 

αποψη μου: αν δεν υπαρχει τροπος να κατεβεις με ταξι (καλα για τρενο δεν το συζηταω αν μου λες μια εβδομαδα και φανταζομαι οικογενεια και μπαγκαζια), κανε την καρδια σου πετρα και αστο στο παρκιν του λιμανιου.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Συγκριτικά, το να πάρω το αυτοκίνητο μαζί μου στο νησί θα κοστίσει +150€. Το σκέφτομαι σαν εναλλακτική, καθότι είδα ότι ακόμα υπάρχουν θέσεις, αν και θα μου είναι αχρείαστο.

Link to comment
Share on other sites

κοιτα για κατω απο 10 μερες ΔΕΝ θα σε συμφερει να το παρεις, παρόλο που θα γλυτωσεις και το φορτωμα-ξεφορτωμα απο το καραβι που προσωπικα εγω απεχθανομαι λογω υπερσυγχρονων υποδομων στα υπερσυγχρονα καραβια μας (με τις φοβερες σκαλες με το που μπαινεις με την κλιση 700%)

 

επισης ειπε εδω ενας μικρος στο γραφειο οτι Παρασκευες μετα το μεσημερακι γεμιζει ηδη το παρκιν οποτε σκεψου το κι αυτο.

 

διορθωση γιατι προφανως ξεχασα να κανω απλο πολλαπλασιασμο απο την ζεστη -

Link to comment
Share on other sites

Μετά από μια μικρή έρευνα βρήκα τα εξής:

Ο πιο κοντινός στην ακτή Τζελέπη (Πύλες Ε7 & Ε8) χώρος στάθμευσης είναι του ΟΛΠ στην πλατεία Καραϊσκάκη μέσα στο λιμάνι. Η χρέωση είναι 13€/ημέρα. τηλ.: 210.42.26.222

Πιο οικονομικά αλλά πιο μακριά υπάρχουν αρκετοί κλειστοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης όπως πχ αυτός του "Πίττα" στην Κουντουριώτου 137 (900μ από την Πύλη Ε7) με χρέωση 56€/6 ημέρες = 9,3€/ημέρα τηλ.: 210.41.27.976

 

Όποιος γνωρίζει κάποιο άλλο ας παραθέσει εδώ με τιμή/διεύθυνση/τηλέφωνο.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ κοντά στις Πύλες Ε7 και Ε8 είναι και ο χώρος στάθμευσης "Μεσόγειος" του ομίλου Χαραγκιώνη στην Γούναρη 5. Διαθέτει 450 θέσεις και κατασκευάστηκε το 2005. Το τηλέφωνο τους είναι 210.417.23.67 και το κόστος 65€/εβδομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.