Μετάβαση στο περιεχόμενο

akis73

Συντονιστής
  • Περιεχόμενα

    8.263
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    404

akis73 last won the day on Ιούλιος 14

akis73 had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

5.514 Υπεράριστη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

17.282 profile views
  1. Γειά και πάλι, άρα θα κάνεις αλλαγή στην τεχνική έκθεση και όχι στα φύλλα καταγραφής της δήλωσης. Θα αιτηθείς επαναφορά σε υπαγωγή, θα κάνεις την διόρθωση στην τ.ε. και θα περαιώσεις εκ νέου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
  2. Καλησπέρα, νομίζω σε καλύπτει η ενημέρωση έντυπη άδειας, δες το άρθρο 42, παρ.10 του Ν.4495/17, το έχει αναφέρει και ο συν/φος πιο πάνω από το ποστ σου.
  3. Καλησπέρα, μπορείς να κάνεις επαναφορά σε υπαγωγή και στο 4178 ή να μεταφέρεις και στο 4495, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από το ΤΕΕ: https://web.tee.gr/aythaireta-anakoinoseis/1-4-2022-dynatotita-ypagogis-stin-katigoria-5/\ Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "διόρθωση στα τετ.μέτρα του οικοπέδου" γενικά αν προκύψει διαφορά στο πρόστιμο ±20% στο 4178 περνάς ΣΥΠΟΘΑ.
  4. Καλησπέρα, η απομείωση της επιφάνειας του διαμερίσματος από τι έχει προκύψει; Αν είναι σε σχέση με όμορο διαμέρισμα ή/και τα κοινόχρηστα τότε έχεις διαμερισμάτωση και δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Αν στον όροφο δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα ή κοινόχρηστος χώρος τότε ναι, θα μπορούσε να αγνοηθεί η απομείωση του εμβαδού και υπήρχε και σχετική μνεία στον παλαιότερο νόμο Ν.4178/13. Τα κουφώματα με κατ.3 κανονικά.
  5. Καλημέρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η γκαραζόπορτα πρέπει να πάει εκτός της πράξης της ΕΕΔΜΚ ιδιαίτερα αφού αυτή έχει διάρκεια 1 έτος. Για το άρθ.30 θα μπορούσε να πάει ίσως στην αντικάτασταση στο ίδιο άνοιγμα.
  6. Δεν θα βγάλεις ΕΕΔΚΜ για τις υπόλοιπες εργασίες που περιγράφεις; Βάλε και την πόρτα στην ΕΕΔΜΚ...
  7. Καλησπέρα, την γκαραζόπορτα γιατί θα την τοποθετήσεις; Μήπως θα αλλάξει χρήση ο χώρος από κατάστημα σε χώρος στάθμευσης;
  8. Καλησπέρα δες το παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=JZOX-u28OgE
  9. Καλησπέρα, η περιοχή είναι εκτός αντικειμενικού με τις τιμές για εντός/εκτός να είναι 950/500 αντίστοιχα. Επειδή όμως ο χάρτης της εφορίας δείχνει ονομάτα οδών εκεί περά είμαι της άποψης ότι ειναι εντός άρα τα 950 της εφορίας που είδες είναι σωστά. Μπορείς να τσεκάρεις με Υδομ Πυλαίας-Χορτιάτη αν είναι η περιοχή είναι υπό ένταξη στο σχέδιο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.