Σχετικά με αυτό το αρχείο
Περιλαμβάνει τους παρακάτω οδηγούς:
- Οδηγός Υγιεινής αρ.1 για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής. (File Size: 521,63 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.2 για τα αρτοποιεία και τις επιχειρήσεις διακίνησης και διάθεσης άρτου και προϊόντων αρτοποιίας (File Size: 793,65 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.3 για τις επιχειρήσεις αποθήκευσης και διανομής τροφίμων σε συνθήκες περιβάλλοντος, ψύξης ή κατάψυξης (File Size: 238,29 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.4 για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων. (File Size: 1166,61 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.5 για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού (File Size: 978,79 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.6 για Σχολικά Κυλικεία. (File Size: 396,37 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.7 για Ορθή Υγιεινή Πρακτική για πωλητές τροφίμων στις Λαϊκές Αγορές (File Size: 1488,03 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.8 για τις επιχειρήσεις παραγωγής, διακίνισης και διάθεσης αναψυκτικών και χυμών (File Size: 246,78 Kb)
- Οδηγός Υγιεινής αρ.9 - Ανάκληση και ιχνηλασιμότητα των τροφίμων (File Size: 719,81 Kb)
Από την Υγειονομική Υπηρεσία της Κύπρου.
Recommended Comments
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα