Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πίνακας διανομής αποκατάστασης κτηνοτρόφων (ιδιόκτητα)


Recommended Posts

Καλησπερα

 

ιδιοκτητης 280 στρεμματων με συμβολαια μετεγεγραμενα απο το 1890 εχει συμπεριληφθει στους κτηματολογικους πινακες αποτυπωσης αποκαταστασης συναιτερισμου κτηνοτροφων και στο χαρτη του αγροκτηματος .Η εκταση που παραχωρηθηκε απο το Υπουργειο Οικονομικων στο Υπ Γεωργιας ηταν 10.000 στρεμματα . Η τοπογραφικη υπηρεσια ΟΜΩΣ αποτυπωσε 13000 στρεμματα !

Κληροτεμαχια 9152 στρεμμτα και τα αλλα ιδιοκτητα περιπου 4.000 στρεμμτα (για τα ιδιοκτητα με σημειωση ελληνικου Δημοσιου Κατεχομενα) .

1.γιατι αποτυπωσε περα απο τους κληρουχους της διανομης και ιδιοκτητες (ομορους παρεμβαλλομενους) ειχαν εντολη η εγκυκλιο για αυτο ?

2.Ποια η αποδεικτικη ισχυ των χαρτων κα ποια των κτηματλογικων πινακων ?

3.Επειδη οι επιτροπη τα χαρακτηρισε ιδιοκτητες εκτασεις με σημειωση "Ελληνικου δημοσιου κατεχομενα "εχουν αποδεικτικη ισχυ ? και δημιουργει εμπραγματα δικαιωματα οι αποψεις των υπαλληλων του Υπ Γεωργιας περα απο τους κληρουχους και τα κληροτεμαχια?

4. Επισης χαρακτηρισαν τα ιδιοκτητα χερσολιβαδα. Ισχυουν οι διαταξεις του 3147/2003 αρθρο 1 παρ 7 ως προς το χαρακτηρα της εκτασης και δεν ειναι αρμοδιοτητα του δασαρχειου και ισχυει ο χαρακτηρας των επιτροπων?

Ευχαριστω

 

Η περιοχη εχει Εθνικο Κτηματολογιο και εχουν αποτυπωθει οι εκτασεισ των ιδιοκτητων ορθα .(7 χρονος )

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.