dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 (edited) SValkan.... καλως τον...και δεν αργησες...🙂 [και Χρονια Πολλα] κατα τα λοιπα, δυο σελιδες πιο πισω, όπου τα ξαναλεγαμε, αναφερω τα ΦΕΚ...αλλά εχουν υποστεί αρκετες τροποποιησεις. Αρα, πρεπει να βρεθουν κωδικοποιημενα, ως ισχυουν σημερα. [εχω την εντυπωση, απο καποια συζητηση οτι ειχαν μειωσει τα προστιμα...και τα εχαν "υποδιαιρεσει" σε διαφορες κατηγοριες] Συμφωνω οτι η υπηρεσια θα απαντησει στα ερωτηματα τα λεμε [υγ και μην μας διαβαζετε πανω απο 9 ατομα μαζι...]😆 Edited Δεκέμβριος 25 , 2020 by dimitris GM
Etak4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση, έχω στείλει ερώτηση στην υπηρεσία υδάτων και ακόμα αναμένω απάντηση. Στο τηλέφωνο μου είπαν θα σας απαντήσουμε...
katrmp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2020 Έχω κάνει δήλωση εμπροθεσμα και εγώ και ο αδελφός μου σε δήμο Εύβοιας για την περιφέρεια Στερεάς (εκεί πηγαίνουν οι αιτησεις ). Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια. 6!!!!. Ακόμα καμία ειδοποίηση
a.k.topo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2022 Υπάρχει κάποια διαδικάσια μεταβίβασης πώλησης μιας γεώτρησης εγεγγραμμένης στο ΕΜΣΥ. Η μεταβίβαση γίνεται μόνο με αγορά του τεμάχιου που βρίσκεται μέσα η γεώτρηση ή υπάρχει και κάποια αλλή ανεξάρτητη διαδικασία(π.χ. τροποποίηση ονόματος άδειας η μεταβίβαση αδείας υδροληψίας)?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2022 (edited) εδω οδηγιες αναφερονται και σχετικες εγκυκλιοι [ειδικα σε αυτο Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΠΔΥΠ/88507/1206 Ημ/νία: 23/09/2021] [μιλας και με τον συμβ/φο ] http://www.apdaigaiou.gov.gr/?p=17735 Edited Φεβρουάριος 14 , 2022 by dimitris GM
a.k.topo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2022 (edited) 1 ώρα πριν, dimitris GM said: εδω οδηγιες αναφερονται και σχετικες εγκυκλιοι [ειδικα σε αυτο Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΠΔΥΠ/88507/1206 Ημ/νία: 23/09/2021] [μιλας και με τον συμβ/φο ] http://www.apdaigaiou.gov.gr/?p=17735 Το πρόβλημα με την περίπτωση μου είναι ότι η γεώτρηση δεν βρίσκεται εντός του προς μεταβίβαση αγροτεμάχιου αλλά στο όμορο αυτού το οποίο είναι και ΔΔ. Edited Φεβρουάριος 14 , 2022 by a.k.topo
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2022 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2022 τοτε θα δεις αυτο https://dasarxeio.com/2021/04/18/96062/
Dimitrios1991 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2022 Καλημέρα, πηγάδι που δεν χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά έχει μια σταθερή στάθμη νερού μπορεί να δηλωθεί ως ανενεργό για να γίνουν τα συμβόλαια με το παράβολο των 100€ και αν κάποια στιγμή θέλει να αξιοποιήσει το πηγάδι ο ιδιοκτήτης να ζητήσει άδεια χρήσης νερού;
lou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 Το βάζω εδώ να υπάρχει καθώς το ανακάλυψα σήμερα κάνοντας αίτηση για ανανέωση χρόνου ισχύος Άδειας Χρήσης Ύδατος. Υπάρχει το παρακάτω έγγραφο σύμφωνα με το οποίο: <<....ο χρόνος ισχύος όλων των αδειών χρήσης ύδατος (αυτών που έχουν ήδη εκδοθεί καθώς και όσων πρόκειται να εκδοθούν μέχρι την έγκριση της β΄ Αναθεώρησης του ΣΔΛΑΠ του οικείου Υδατικού Διαμερίσματος) παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2024.>> 5532-51-20_1_22 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ αρθ6- ΚΥΑ146896 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΑΔΕΙΩΝ.pdf 1 1 1
alej Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 Καλησπέρα κι από μένα. Έχω γεώτρηση (βάθους 40μ) σε οικόπεδο με κτίσμα και πλέον των υπολοίπων δικαιολογητικών ζητάνε από την Αποκεντρωμένη και Βεβαίωση Επιβλέποντα Μηχανικού περί ασφάλειας και μη επηρεασμού των παρακείμενων εγκαταστάσεων από τη λειτουργία της γεώτρησης καθώς αυτή απέχει 8,50μ από το κτίριο. 1. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; 2. Υπάρχει περίπτωση μια γεώτρηση για πότισμα (600 τ.μ. κήπος με γκαζόν και κάποια λουλούδια και δέντρα) να προκαλέσει τέτοιο πρόβλημα; Στατικός δεν είμαι αλλά ως μηχανικός μπορώ εύκολα να κρίνω ότι με τόσο μικρή χρήση δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. 3. Υπάρχει κάπου κάποιος τεχνικός κανονισμός για τα ασφαλή όρια; 4. Τι ειδικότητα μηχανικός μπορεί να υπογράψει;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα