zografia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Γεια σας, είμαι νέα χημικός μηχανικός του ΑΠΘ με κατεύθυνση την τεχνολογία τροφίμων. Έχω ξεκινήσει ένα μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία και αυτό με φοβίζει όσον αφορά την εύρεση εργασίας σε βιομηχανίες τροφίμων. Σαν νέα χημικός μηχανικός πως μπορώ να αντισταθμίσω αυτό το αρνητικό;
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 μην ανησυχείς για όλα τα πράγματα υπάρχει μια πρωτη φορά υπάρχουν εργοδότες που αναζητούν έμπειρο προσωπικό και υπάρχουν και εργοδότες που κυρίως για οικονομικούς λόγους αναζητούν νέους μηχανικούς και είναι διατεθιμένοι να τους εκπαιδευσουν οι ίδιοι
zografia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2010 Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω η μεγάλη όρεξη για εργασία και η αγάπη μου για τη χημική μηχανική να είναι αρκετά...))
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 καλή επιτυχία υγ κάποια πράγματα φαίνονται και από ένα απλό βιογραφικό
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα