Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μετά απο ένα χρόνο απραξίας στο γραφείο...


zouri

Recommended Posts

συνάδελφοι θα το ξαναγράψω και πάλι στην επαρχία όπως γράφει και ο Πάρης παλεύεται καλύτερα . Οσο πιο γρήγορα να φύγεται να πάτε αλλού!!!!! (από Αθήνα) Και να γράψω και πάλι ότι η εργασία ενός μηχανικού στην επαρχία δίνει μια δυναμική στην ανάπτυξη της περιοχής και κατά επέκταση της χώρας γιατί βρίσκεται κοντά στα προβλήματα που μελετά και δεν έχει την απρόσωπη σχέση που θα είχε αν έκανε τις μελέτες του ή και κατασκευές από την απόσταση της μεγαλούπολης.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 30
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός στην άποψή μου αυτή όμως πιστεύω ότι ο τρόπος λειτουργίας της οικονομίας μας με το τόσο αρτιοσκληρομένο κράτος με το συγκεντρωτισμό του δεν μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα μας σε καλύτερες μέρες Πιστεύω και σε πιο ακραίες θέσεις όπως την μεταφορά της πρωτεύσουσας όσο και αν είναι ατοπικό και δύσκολο οικονομικά να γίνει Πάντως αν δεν γίνει αποκέντρωση της οικονομίας τόσο σε παραγωγικό δυναμικό όσο και σε λήψη των αποφάσεων θα είμαστε παντοτε ουραγοί στην ανάπτυξη έρμαιοι των παγκόσμιων εξελίξεων

Link to comment
Share on other sites

zouri

όλα θα φτιάξουν.μην anysixeis.k εγώ σε παρόμοια φάση είμαι.

μόλις ξεκίνησα με προβλήματα υγείας και οικονομικά.

να είσαι αισιόδοξος και "ψύχραιμος"

k αν βαρεθείς k πολύ έλα από δω...ίσως βρω χρόνο να σε παίξω κανένα τάβλι :wink:

 

y.g τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις "μυγοσκοτωστρες"!

Link to comment
Share on other sites

Γ Μιχαήλ

Οσο πιο γρήγορα να φύγεται να πάτε αλλού!!!!! (από Αθήνα)

συναδελφε η ζωή δεν θελει και πολύ αλτρουισμό.ασε τους στην Αθήνα μια χαρά ειναι.αφου τους αρέσει κιολας....

Link to comment
Share on other sites

βασικα σε άλλη χώρα πρέπει να φύγουμε. Εχει κανταντήσει τραγική η κατάσταση εδω..

Link to comment
Share on other sites

Μη νομίζετε παιδιά ότι και έξω μοιράζουν λεφτά!

Μπορεί να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά εάν δε στρώσει η παγκόσμια αγορά τόσο επί της πράξης όσο και ψυχολογικά, τα πράγματα έτσι θα πάνε.

Link to comment
Share on other sites

Ποιά παγκόσμια αγορά... Πότε ανήκαμε δηλαδή στη παγκόσμια αγορά... Δύο πράγματα έχουμε μόνο, καλή ή κακή ψυχολογία και μικρά ή μεγάλα επιτόκια...

Αυτά... Ολα τα άλλα είναι για να ακούγονται στη τηλεόραση...

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε Πάρη δεν είναι θέμα αλτρουισμού το να κάνω τέτοια τοποθέτηση . Θέλω να δώσω μια άλλη διάσταση στο προβληματισμό του συναδέλφου για την εργασία του γραφείου του, πιο αισιόδοξη. Από την εμπειρία μου στην περιοχή που δραστηριοποιούμε και αφού και εγώ είμαι από αυτούς που έριξαν μαύρη πέτρα στην Αθήνα και έφυγα διαπίστωσα ότι όσο αυξάναμε οι συνάδελφοι που ήρθαμε στην περιοχή μου τόσο αυξανε και η εργασία σταδιακά Αυτό συμβαίνει διότι πιστεύω ότι η εργασία του μηχανικού δημιουργεί από μόνη της ανάπτυξη ειδικά όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά συνεργασία .Ετσι παραγματικά από εκεί που δεν κουνιόταν τίποτα τώρα σας πληροφορώ ότι δεν παίρνουμε ανάσα από την δουλειά και όχι μόνο εγώ. Και αυτό μάλιστα αυξήθηκε πιο πολύ όταν έπεισα νεους συναδέλφους να μείνουν εδώ και να μην φύγουν. Βεβαια όλα αυτά έγινα με πολύ σκληρή δουλειά και πολλά ξενύχτια.Και το πιο σημαντικό είναι ότι αντίθετα με την εμπειρία που είχα από τα γραφεία που δούλεψα στην Αθήνα όπου υπήρχε πολύ συναλλαγή και πολύ ρουσφέτι στην εύρεση εργασία που συνοδευόταν και από πολιτική διαπλοκή εγώ εδώ μπορώ να εργάζομαι και να έχω την αφίσα του Τσε στο γραφείο όπως όταν ημουν φοιτητής και να μην έχω δέσμευση από κανέναν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.