FunkyConstructor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Οι ανοξειδωτάδες χρεώνουν κυρίως με την ώρα τον συγκολλητή τους και με την ώρα και τον βοηθό του. Αν και θα έπρεπε να έχουν διαφορετική χρέωση συνήθως έχουν την ίδια χρέωση αυτοί οι δύο. Δεν έχω δει ποτέ χρέωση με τη μέρα. Επίσης υπάρχει τιμή με υλικά και χωρίς. Η χρέωση αλλάζει αν είναι εντός έδρας ή εκτός. Πιο σπάνια σε μεγάλα έργα δίνουν τιμή κατά αποκοπή αν τους πιέσεις. Ωροχρέωση πρέπει να τους κυνηγάς και εγώ το αποφεύγω. Μόνο TIG φυσικά. Το 304(L) ή 316(L) διαφέρει μόνο στα υλικά και όχι στην εργασία. Επίσης πρέπει να προσεξεις λεπτομέρειες όπως το καθάρισμα και γυάλισμα των κολλήσεων.
ariss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Το δίκτυο είναι για πεπιεσμένο αέρα, υλικό 304, ο συγκολητής δεν είναι πιστοποιημένος αλλα δουλεύει TIG. Μου έδωσε τιμή για τη δουλεία του €/κόλλημα και ίντσα. Μέσα σαυτό περιλαμβάνεται και ότι άλλο προκύψει όχι μόνο το κόλλημα , δηλαδή όλη η κατασκευή του δικτύου. Τα υλικά είναι δικά μου. Επειδή είμαι λίγο άσχετος στις συγκολλήσεις, πώς γίνεται το καθάρισμα και το γυάλισμα γιατι δεν το ξεκαθαρίσαμε αυτό και δεν έχει κάνει κάτι μέχρι στιγμής και ούτε νομίζω να κάνει.
FunkyConstructor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Καθάρισμα των κολλήσεων όπως κάνεις κλασσικά και στη μαύρη σωλήνα. Το γυάλισμα γίνεται με αρκετούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η λεγόμενη πάστα, η οποία όμως θέλει προσοχή (μάσκα, γάντια κτλ). Δεν είναι κάτι που χρεώνεται παραπάνω, είναι μέσα στη δουλειά δεν είναι έξτρα. Τώρα κατά πόσο το κάνουν σε δίκτυα πεπιεσμένου αέρα, δεν είμαι σίγουρος, στο υγρό τρόφιμο πάντως είναι must.
petkas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 τα τρόφιμα γενικά απαιτούν γενικά αυστηρότερες προδιαγραφές. Το καθάρισμα είναι πιο σημαντικό για να είναι πιο καλή η κόλληση ( χωρίς πόρους ). αν σε ενδιαφέρει ο έλεγχος των κολλήσεων (πιστοποίηση) μπορείς να ζητήσεις και ραδιογραφία στο 10% των κολλήσεων.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα