Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Από που προκύπτει αυτή η υποχρέωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Γτ ειναι ανεξαρτητα εργα... Αναξερτητα κτηρια.. Δλδ αν εχεις 10 ανεξαρτητες μεζονετες απο 70τμ θα βαλλεις ενα αρχειο με 700τμ κατοικια??? Δεν νομιζω.. Το βλεπεις λαθος.. Ξεχωριστα μπαινουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Δηλαδή σε μια πολυκατοικία κάνεις στο ισόγειο ανεξάρτητες, μακρυά από την πολυκατοικία, θέσεις στάθμευσης. Θα τις θεωρήσεις διαφορετικό έργο; Το σπιτάκι του φύλακα σε εργοστάσιο θα πάει ξεχωριστό έργο; Σε αγροτεμάχιο που θα κατασκευαστεί μια αγροτική μονάδα (για αγελάδες πχ), θα είναι κάθε κτίριο ξεχωριστό έργο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Μια απαντηση καποτε απο το ΤΕΕ (απο τις αμοιβες) για τις πισινες που θελουνε ξεχωριστο αρχειο ητανε οτι το εβλεπαν σαν ξεχωριστο-ανεξαρτητο κτισμα απο το σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Μα συνάδελφοι το ΤΕΕ το συμφέρει αυτό αφού παίρνει μεγαλύτερο ποσό. Σοβαρά αν γνωρίζει κάποιος αντίστοιχη νομοθεσία θα έλυνε τα προβλήματά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Για το σπιτακι του φυλακα που ειπες.. ΝΑΙ το εχω βαλλει σε ξεχωριστο αρχειο.. Και στην πολυκατοικια αν οι θεσεις σταθμευσεις ειναι χωριστα θα μπουν σε αλλο αρχειο... ΥΓ. Οπως αντιλαμβανεσαι σημαντικο θεμα ειναι πως θα το "περασεις" απο την πολεοδομια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Πραγματικά εξεπλάγην. Εγώ ούτε το έχω κάνει ποτέ ούτε θα το κάνω διότι δεν βλέπω τον λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Επανέρχομαι για να πω πως αυτό που λέτε για προϋπολογισμό και υπολογισμό αμοιβών για κάθε ανεξάρτητο κτίριο έχει εφαρμογή. Και έμαθα και το άλλο το κουφό. Σε κτίριο που έχει αρμό, όλες οι μελέτες υπολογίζονται με τον συνολικό προϋπολογισμό εκτός της στατικής μελέτης που υπολογίζεται με τους επιμέρους προϋπολογισμούς!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2011 χαχα Σωστο ειναι παντως... Αφου μιλαμε για ξεχωριστα κτηρια και ξεχωριστες μελετες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Έστω και καθυστερημένα, σας αναφέρω, επειδή την έχω πατήσει και εγώ ξεκινώντας τη δουλειά με το συγκεκριμένο θέμα, ότι ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ και μάλιστα αυτό ορίζεται στο ΠΔ του 89 αλλά δε μπορώ να βρω πού. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι ο υπάλληλος μου έτριψε τη νομοθεσία στα μούτρα οπότε δε μου έχει μείνει καμία αμφιβολία από τότε. Με το σκεπτικό ότι η πισίνα είναι σε απόσταση από το κτίριο, λογίζεται ως ξεχωριστή κατασκευή και κατά συνέπεια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΡΓΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα