spgirl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 ninemia, εγώ σου προτείνω να κάνεις έναρξη, έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστείς να κάνεις κάποτε λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά εργασίας (εκτός και αν είσαι μισθωτός). Link to comment Share on other sites More sharing options...
geostefanou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Τα φωτοβολταϊκά ανήκουν στα ενεργειακά έργα. Ο πολιτικός μηχανικός δεν έχει το δικαίωμα να υπογράφει ενεργειακές μελέτες όμως έχει το δικαίωμα να αναλαμβάνει βιομηχανικά-ενεργειακά έργα σε εργοληπτικό επίπεδο. Δηλαδή σαν μελετητής όχι ενώ σαν εργολάβος ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiispik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ηλεκτρολογτος στ' δ.ε. απο τελ με αδεια 45kw μπορει να υπογραψει φωτοβολταικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spgirl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 wiispik, no no no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπα-Mike Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Εφ'οσον έχει άδεια ως 45 ΚW γιατί να μην μπορεί να υπογράψει ένα δεκάρι σε στέγη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Γιατί η ΔΕΗ ζητάει υπογραφή μηχανικού κ όχι ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAKIS11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι ποιάς ισχύος έχω δικαίωμα να υπογράψω μελέτη Φ/Β. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, petsagouris Link to comment Share on other sites More sharing options...
spgirl Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 VAKIS11, δεν έχεις δικαίωμα υπογραφής γιατί δεν έχεις τα αντίστοιχα ΕΔ μηχανολόγου ή ηλεκτρολόγου... Off topic: Μιας και κλειδώθηκε το θέμα με την αναγνώριση των ΤΕΙ στην Γερμανία που άνοιξα (σε αυτό το σημείο, να ευχαριστήσω πολύ τα μέλη που άφησαν τα τελευταία μηνύματα εκεί, ήταν πολύ ωραία και τιμούσαν το επαγγελμα μας) απλά να πω για πολλοστή φορά ότι έχω μετανοιώσει που είμαι μηχανικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAKIS11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 ο χημικος μηχανικος εχει δικαιωμα υπογραφης στην κατηγρια 14 ενεργειακες μελετες. τα φ/β δεν συμπεριλαμβανονται?????? τι ενεργειακα εργα περιλαμβανονται???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spgirl Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 VAKIS11, αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια είναι ότι σε εμπλεκόμενες με Φ/Β φορείς (ΔΕΗ, ΡΑΕ κτλ) στα σχέδια των Φ/Β θέλουν υπογραφή μηχανολόγου ή ηλεκτρολόγου... Τώρα, μπορεί καποιος συνάδελφος να ξέρει καλύτερα, γτ η δικιά σου περίπτωση είναι λίγο πολύπλοκη... Πάντως ΧΜ να υπογράφει Φ/Β δεν έχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα