st2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 οκ ρε παιδια το βρηκα εχω την εντυπωση οτι εκανα το ιδιο πραγμα με αλλο δρομο αλλα ετσι όπως το λετε εχει περισσοτερες επιλογες συγκεντρωμενες ευχαριστω
xaniared Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Υπάρχει κάποιος δύσκολος τρόπος για να διαβάσει το AC10 αρχεία του AC15?
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 παρα πολυ δυσκολο ο συνηθης σωσε σε .pla με όλες τις βιβλιοθηκες και προσπαθησε να το ανοιξεις
salpigoal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Η εντολή zoom στο σχεδιο, υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει οταν γραφεις καποιο κειμενο με το Text?
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 αυτό με το text το εχω ψαξει και εγω αλλα δεν εχω βρει τροπο να γίνεται (επειδη σου εχει ενεργό το παραθυρο του text απενεργοποιεί τις λειτουργιες του σχεδιου) μια λυση να γραφεις το κειμενο σε word και καν'το copy paste μετά
kostargr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (edited) Στο archicad 16 υπάρχει τρόπος να διαβάσει τα σχέδια μου χωρίς να έχω missing objects;;; Πείτε μου όποιος ξέρει... Edited Ιούλιος 6 , 2012 by Gousgounis
achille Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (edited) Στο archicad 16 υπάρχει τρόπος να διαβάσει τα σχέδια μου χωρίς να έχω missing objects;;; Πείτε μου όποιος ξέρει... http://archicadwiki....raryUpdateFor16 Edited Ιούλιος 6 , 2012 by Gousgounis
stavrosa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (edited) ακομα δεν εστρωσα το 15 και βγηκε το 16...ρε που να ειχαμε και δουλειες....!!!!! που θα παει θα στρωσει και αυτο....καποια στιγμή!!!!!!! το μεγαλυτερο πρόβλημα που δεν κατάφερα ακόμα να φτιάξω...είναι τα .tpl απο το 10 σε 15....εκει γίνεται το ελα να δείς...ελπιζω να μην γινεται απο 15 σε 16 επίσης το ελα να δεις! Edited Ιούλιος 6 , 2012 by Gousgounis
kostargr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Είναι κοντινές εκδόσεις μην ανησυχείς!!!
kostargr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 (edited) ρε παιδιά όταν φτιάχνουμε μια πισίνα πως μπορούμε να βάλουμε φως μέσα και να φαίνεται σε photorender projection?? Edited Ιούλιος 7 , 2012 by kostargr
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα