dimitris85 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 θέλω να φτιάξω ένα χρώμα για εξωτερική τοιχοποιϊα... ποια είναι η διαδικασία? πηγαίνω επιλογές-> χαρακτηριστικά στοιχείου->υλικά και εκεί μου βγάζει ένα παράθυρο σχετικό....καλά ως εδώ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 σωστά. μετά... αντίγραφο, όνομα, έτοιμο το νέο υλικό! χρώμα υλικού. έτοιμο το χρώμα. Γενικώς πειραματίσου εκεί... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Ποιά είναι η εντύπωσή σας με το AC-16 σε σχέση με τα προηγούμενα. 'Εχω το AC-15 αλλά δεν το εγκατέστησα, οπότε δεν ξέρω τις διαφορές του από το ποροηγούμενο, δουλεύω ακόμη με το AC-14. Αξίζει τον κόπο άλλη μια αναβάθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris85 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 jbosdas θέλω να βγάλω επιφάνεια-στόκος-μπεζ για παράδειγμα... πάω στον αντίστοιχο λευκό, του κάνω αντιγραφή και μετά πως να ορίσω το νέο χρώμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 (edited) @dimitris---με διπλό κλικ στο χρώμα επιφάνειας... το ac 16 δεν το πήρα... περικοπές EDIT -------------- δεν πρόσεξα το "στόκος μπεζ" που λες....sorry Δεν μπορείς να αλλάξεις το χρώμα των υλικών που είναι από εικόνα (texture). Για να το κάνεις πρέπει να αλλάξεις εικόνα. Κοινώς... επεξεργάζεσαι την εικόνα (τον στόκο μπεζ πχ), την κάνεις ότι χρώμα θες (στόκο μωβ πχ) και την φορτώνεις στην βιβλιοθήκη του ΑC. Edited Ιούλιος 25 , 2012 by jbosdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris85 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 ωραία!!! προσπαθούσα μέσα από το συγκεκριμένο παράθυρο αλλά δεν έβγαζα άκρη με τπτ... ευχαριστώ Jbosdas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο ... http://blog.cadimage.com/2012/08/getting-vectors-from-archicad/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashalisP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Επειδή τώρα άρχισα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα . Πως μπορώ να έχω ανοιχτά ταυτόχρονα δυο παράθυρα . Πχ να δουλεύω στην κάτοψη και να βλέπω τις αλλαγές στο προοπτικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspde Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (edited) Μπορείς να αλλάξεις μέγεθος στα παράθυρα και να τα έχεις το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά μόνο το ενεργό θα είναι ενημερωμένο. Δηλαδή το παράθυρο που δουλεύεις πχ κάτοψη θα είναι οκ, αλλά οι αλλαγές δεν θα φαίνονται στο προοπτικό αν δεν πας στο προοπτικό ώστε να γίνει αυτό το ενεργό σου παράθυρο. Δες λίγο το manual. Edited Σεπτέμβριος 29 , 2012 by kostaspde Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (edited) έχω τη γνώμη (ίσως να κάνω και λάθος-επειδή δεν τα προτιμώ ανοιχτά όλα) ότι μπορείς με μια ρύθμιση στις προτιμήσεις να στα αναπαράγει όλα αλλά θα αργεί πολύ Edited Σεπτέμβριος 29 , 2012 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα