xaniared Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 (edited) Kυκλοφορει και ενα καλό ελληνικό βιβλίο για το AC13. Eγώ από αυτό έμαθα Edited Απρίλιος 26 , 2013 by Gousgounis παράθεση ακριβώς προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (edited) ποιο είναι αυτό το βιβλίο. Μπορείς να μας πεις; Ευχαριστώ Edited Απρίλιος 26 , 2013 by Gousgounis παράθεση ακριβώς προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Χάιδω αύτο το βιβλίο φαντάζομαι εννοεί ο συνάδελφος.Παραθέτω το link και αν υπάρχει πρόβλημα λόγω διαφήμισης κ.λ.π ας το σβήσουν οι admin και στείλε pm να στο ξαναπώ. Να πω οτι και εγώ το θεωρώ από πολύ καλό έως εξαιρετικό για κάποιον αρχάριο που θέλει να ξεκινήσει να μαθαίνει το Archicad.. Btw αντίστοιχα πολύ καλό έως εξαιρετικό θεωρώ και το άλλο της ίδιας συγγραφέως για αρχάριους στο 3DS MAX.Βέβαια εκεί για να εμβαθύνεις και να πεις οτι κάτι κάνεις δε σε σώζει κανένα βιβλίο ούτε εγκυκλοπαίδεια,θες απλά ώρες ατελείωτες μόνος σου... http://www.public.gr/product/books/greek-books/technical/civil-engineering-construction/archicad-13/prod820478pp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 βρε καλά μου παιδιά....θεωρώ τρομερή κλεψιά 50€ για βιβλίο του archicad 13 οταν το πρόγραμμα είναι στην έκδοση 16 και πάμε τάχιστα για την 17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniared Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 (edited) Oι διαφορές μεταξύ 13 και 16 ειναι μηδαμινές. Eιδίκα για ένα νέο χρήστη δεν έχει σημασία. Aπο το 10 και μετά οι αλλαγές είναι μικρές κάθε φορά. Eγώ όταν το πήρα έλεγα να πάω σε σεμινάριο που ζητούσαν 250 € για 3 μέρες. Δε νομίζω ότι θα μάθαινα περισσότερα σε 3ις μέρες... Edited Απρίλιος 27 , 2013 by Gousgounis παράθεση ακριβώς προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Καλημέρα, άρχισα και εγώ να χρησιμοποιώ το Archicad εδώ και λίγο καιρό. Αυτό που δεν μπορώ να βρω πως γίνεται (αν γίνεται...) είναι να φτιάξω ένα δικό μου πινακάκι για τις διαστάσεις των παραθύρων (πλάτος, ύψος, πρέκι). Δηλαδή, να μη χρησιμοποιώ αυτά που έχει το πρόγραμμα γιατί δε με βολεύουν. Θέλω να φτιάξω ένα δικό μου και να ακολουθεί το παράθυρο και να προσαρμόζεται στα μεγέθη του παράθυρου κάθε φορά. Καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 dada μια από τα ίδια και εγώ,το έχω ψάξει αρκετά και δυστυχώς νομίζω οτι απλά δεν γίνεται,οπότε απλά έχω φτιάξει σε 2d το δικό μου κλασικό πινακάκι και πάω και γράφω τα νούμερα. Ελπίζω να μας δώσουν αυτή τη δυνατότητα στην έκδοση 17... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Η δημιουργία ειδικού πίνακα γίνεται ήδη (και από πολύ παλιά) με μερική μετατροπή του Marker macro gs_DW_Marker.gsm (γλώσσα gdl) ... Δεν είναι κάποια δυνατότητα που θα προστεθεί στο μέλλον, γιατί υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Άφωνος.... thanx kan62,θα ψαχτώ να δω πως γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 kan62, μπορεις να μας δώσεις λίγο πιο αναλυτικές οδηγίες. σε εμένα τον αρχάριο αυτό που λες είναι αρκετά δυσνόητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα