as_architect Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Παρακαλώ πολύ, έχει ασχοληθεί κάποιος με τη νομιμοποίηση ξύλινου σπιτιού, κτισμένο όμως , χωρίς οικοδομική σε ιδιωτικό δάσος; Αυτό που έμαθα είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι ευρωκώδικες και κοινοτικές νομοθεσίες, τα οποία αφορούν σε νόμιμη δόμηση αποκλειστικά ξύλινης κατοικίας σε ιδιωτικό δάσος. Το δασαρχείο έχει σχέση με αυτό ή η πολεοδομία; Υπάρχει πιθανότητα να μπορούν να ισχύσουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι, κατ' αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackpot Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 που αν οχι στο δασος η βιλλα μου?:q Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 καπου εχω δει να διαφημιζουν τετοια σπιτια με αδεια του υπουργειου γεωργιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkalliou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Με κορμούς εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 ναι , φινλανδικα νομιζω ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Νομίζω ότι γίνεται μόνο ...παρανόμως!! Παίρνοντας δηλαδή άδεια από το υπουργείο Γεωργίας για "αγροτική αποθήκη" έως 15μ2. Αυτά καλό είναι να τα αποφεύγετε. Η καλύτερη λύση για να το αποφύγεις είναι να πας να ρωτήσεις στην Πολεοδομία ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν γίνεται με νόμιμο τρόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα