gsakel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Τι θα λέγατε αν υπήρχε η δυνατότητα τα Μέλη του Forum να μπορούσαν να επικοινωνήσουν Online μεσα απο το site ? Θα μπορούσε να γίνει κατι τετοιο ?(προς συντονιστές ) Δεν ξέρω αν η προτασή μου μπορεί να υλοποιηθεί αλλα πιστεύω θα είχε μεγάλη ανταπόκριση .
gsakel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Ναι κατι τετοιο προτείνω
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Μα και εδώ ουσιαστικά chat (εντάξει κατά κάποιο τρόπο) δεν κάνουνε? Εκτός αν εννοείτε και ομιλία! Οπότε Skype
gsakel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Ειναι διαφορετικό να ανταλλασεις 200 προσωπικα μηνυματα με το να μπορεις online να συνομιλήσεις σε ενα forum και να ανταλλαζεις συνεχως απόψεις
nik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2010 Έχει ξανασυζητηθεί. Το κυριότερο μειονέκτημα είναι ότι έτσι ακυρώνεται το ίδιο το φόρουμ.
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Σωστά nik, διότι μία απορία η οποία μέσω συνομιλίας θα λυθεί ίσως μεταξύ δύο ατόμων, αν την παραθέσει κάποιος γραπτά, η απάντησή της μπορεί να βοηθήσει πάρα πολλούς.
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Το κυριότερο μειονέκτημα όπως έχουμε ξαναπει είναι οτι στο chat οι απαντήσεις δεν μένουν στο database για να τις χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος ή και ο ίδιος ξανά αργότερα Από την άλλη θα μπορούσαμε να συζητάμε όλα τα εκτός θέματος που έχουμε στην κουβέντα
chironis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Συμφωνώ με τον συναδελφο ZaXoYs ,δεν εχει νοημα η συνέχεια επι του θέματος(γνώ- μη μου ετσι.)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα