Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Ανέλαβα να νομιμοποιήσω πισίνα άνευ αδείας σε αποπερατωμένη οικοδομή του '90, συμφωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη τις αμοιβές, πήγα μέτρησα και αποτύπωσα την πισίνα και μέχρι εδώ όλα καλά. Ο τοπογράφος όμως μου στέλνει τοπογραφικό βάσει Διαγράμματος Εφαρμογής και από την μία κορυφή του προσώπου η υλοποιημένη μάντρα εξέχει 2,35 μ. και σβήνει στην άλλη. Στεναχωρήθηκα διότι δεν βλέπω να κάνω τελικά τη δουλειά! Εκτός εάν κάποιος έχει καμιά φαεινή ιδέα και με βοηθήσει..... Θα του είμαι υπόχρεος....
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 η πισινα είναι εντός οικοπέδου μετά την πράξη εφαρμογής; ------ νομίζω πως ο πελάτης σου πρέπει να κάνει νέα περίφραξη σύμφωνα με την πράξη εφαρμογής τώρα τη διαδικασία την ξέρουν οι τποπγράφοι
dgt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2010 τους βλεπω για νεα μαντρα....
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Ναι η πισίνα είναι εντός οικοπέδου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά καθεαυτή την πισίνα Και εννοείται ούτε λόγος από τον ιδιοκτήτη για νέα μάντρα. Υπάρχει μήπως τρόπος να «διορθωθεί» το Διάγραμμα Εφαρμογής; (λέω τώρα εγώ....)
dgt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 εντελως θεωρητικα μιλωντας, ναι υπαρχει αλλα καλυτερα να αλλαξετε θεση στη μαντρα
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Και εννοείται ούτε λόγος από τον ιδιοκτήτη για νέα μάντρα. ξεκαθάρισέ του πως δεν είναι στο χέρι του ο καθένας μας μπορεί να θέλει διάφορα πράγματα δεν έχουμε όμως ό,τι θέλουμε πάντως δρόμο, χώρους πρασίνου, σχολέια κλπ θέλει να έχει κοντά στο σπίτι του για να έχει, πρέπει κάποιος να δώσει γη τώρα αν δεν του αρέσει η πραξη εφαρμογής συννενοήσου με κάποιον τοπογράφο για το αν μπορεί να γίνει κάτι και ξαναδιάβασε τις αντίστοιχες συζητήσεις στο forum
pk10gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Οπως τα λες να υποθεσω οτι εχει χτισει με οικοδομησιμοτητα??? Στην περιπτωση αυτη για την εκδοση της αδειας εχει κανει συμβολαιογραφικη πραξη παραχωρησης των ρυμοτομουμενων.. Αν μαλιστα απο τοτε εχει κυρωθει η πραξη, τοτε αργα ή γρηγορα θα ερθει η ωρα για να μεταφερει την μαντρα στην σωστη θεση.. Και μαλιστα το κοστος αποκαταστασης θα βαρυνει τον ιδιο..
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 οχι παιδια δεν εχει πράξη εφαρμογής, μονο ρυμοτομικο και διαγραμματα εφαρμογης. Ειναι συνεταιρισμός. Εχτισε χωρις οικοδομησιμότητα. Παντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα