takisneer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 Εάν είναι να γράψεις για να γράψεις - καλύτερα να μην γράψεις καθόλου. Βάσει ποιων τεχνικών οδηγιών θα τεκμηριώσεις ότι η απόρριψη στην στάθμη ισογειου δεν οχλεί? Από την εμπειρία σου? Εάν δημιουργηθεί πρόβλημα τότε θα του βάλεις ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα ή θα τα πάει οροφή και έτσι θα είναι όλοι σίγουροι ότι δεν οχλεί. Πάντως κατι τέτοιο είναι κοινη πρακτική μεταξυ αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων μέχρι στιγμής.
persepolis88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2021 5 λεπτά πριν, takisneer said: Εάν είναι να γράψεις για να γράψεις - καλύτερα να μην γράψεις καθόλου. Συγγνώμη δεν σε κατάλαβα εδώ, τι να γράψω για να γράψω? Βάσει ποιων τεχνικών οδηγιών θα τεκμηριώσεις ότι η απόρριψη στην στάθμη ισογειου δεν οχλεί? Μα εγώ θεωρώ ότι ενοχλεί και το λέει και σαφώς η υγειονομική διάταξη. Του είχα προτείνει και φίλτρα άνθρακα (που βάσει προφορικής απάντησης Υγειονομικού περιοχής μου σου γλιτώνουν το να τραβήξεις αεραγωγό μέχρι ταράτσα) αλλά δεν ήθελε λόγω κόστους. Από την εμπειρία σου? Η εμπειρία μου στα ΚΥΕ είναι μηδαμινή. Με τα περιεχόμενα της ΤΕ για την καλή λειτουργία της φούσκας συμφωνείς? Ευχαριστώ και καλό Σ/Κ
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2021 14 ώρες πριν, persepolis88 said: Περιγραφή μαγειρικών συσκευών, τεκμηρίωση επιλογής είδους και γεωμετρίας φούσκας σύμφωνα με το DW172 (για αυτό ο συνάδελφος @rootbreaker έχει ανεβάσει ένα χρήσιμο excel κάπου στα downloads) Απλά να αναφέρω ότι το DW172 έχει αναθεωρηθεί. Δεν γνωρίζω αν οι συντελεστές για τις συσκευές που έχει το excel έχουν αλλάξει, αλλά σίγουρα έχουν προσθέσει συσκευές που χρησιμοποιούν στερεά καύσιμα (κάρβουνα, ξύλα κλπ). 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα