dimkip Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 και πάλι μου λείπει το 6μηνο για να κλείσει η τετραετία μου, πράγμα που με δεσμεύει, δυστυχώς. Πιστεύω ότι μπορώ να την κάνω, κρίνοντας τουλάχιστον από το υπόμνημα που είδα. Eitherway, άνθρωπο να μας δώσει δουλειές δεν έχουμε και όταν βρίσκουμε μας κρατάει πίσω η..ηλικία μας. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις..
ιταλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 γεια σας παιδια,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,ειμαι πολιτικος μηχανικος,και θελω να υπογραψω μια ΜΠΕ ,προκειται για βιομηχανια με ειδη στρωματοποιιας,υπαρχει ηδη εγκρηση απο την περιφερια και προκειται για εκσυχρονυσμο,τα ΚW ειναι κατω απο 500 ,δηλαδη μαλλον Β3,μπορω να υπογραψω?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Κανονικά όχι αλλά κάποιες περιφέρειες το δέχονται (για Β3).
zefuros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Β3 - αναφέρεις Περιφέρεια αρα πήγε σε Α2 - αν δεν εχεις μελετητικό σε κατηγορία 27, δεν μπορεις να υπογραψεις. Δωστε και λιγη δουλεια στους μηχανικους περιβαλλοντος ;0)
zefuros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Κανονικά όχι αλλά κάποιες περιφέρειες το δέχονται (για Β3). ΚΑι σε ενδεχόμενη καταγγελία - προσφυγή, αυτομάτως η αδεια που θαπάρει ακυρώνεται, και μετα ασε να σε τρέχει για αποζημιώσεις ο ιδιοκτήτης (πως υπογράφεις ρε φίλε αφού δεν εχεις δικαιωμα?). Ακραίο μεν, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου για να εχεις τα μισά!
ιταλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 ειχε παει περιφερεια και ηταν 700 kw,η εγκριση υσχυει μεχρι και το 2011 ,τωρα η ισχυς ειναι 450,με τον εκσυχρονισμο,και απο την νομαρχια(τμημα περιβαλλον),μου ειπαν απλα να φερω την ιδια μ.π.ε απλα πιο πολυ για τυπικο,το θεμα ειναι οτι εγω σαν πολ. μηχανικος μπορω να υπογραψω Β3? γιατι τωρα εκει κατατασσεται το εργο.τι λετε??
tapam77 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Μπορείς λέμε αν έχεις μελετητικό κατηγορίας 27 αν έχεις υπογράφεις, αν δεν έχεις υπογράφεις με δική σου ευθύνη ή δεν υπογράφεις καθόλου και δίνεις τη δουλειά σε κάποιον που γνωρίζει και το αντικείμενο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα