ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 1 αν έχει τις προδιαγραφές Η/Χ -γιατί να μην στο δεχθούν 2 το ίδιο είναι από πλευράς ότι ως Η/Χ μετράει στην κάλυψη όπου και αν είναι είτε ισόγειο είτε στον τρίτο (δεν αναφέρεσαι σε δώμα φαντάζομαι-γιατί τότε πρέπει να υπερβαίνεις Μ.ύψος και ιδεατό στερεό 3. πρόσεξε όμως μην είναι έξω από οικ γραμμή Η/Χ- απαγορεύεται
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Aν δεν πληρει τις διαστασεις ΗΧ? Ευχαριστω ΚΑΝΑ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 τότε μετράει και στη κάλυψη και στη δόμηση
Paliouras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (edited) GEIA SAS Ένα σχετικό ερώτημα και από εμένα. Στο πατρικό μου (παλιά διόρωφη οικοδομή με άδεια του 60) έχω το δώμα. Ο μηχανικός μου λέει οτι μπορώ να βγάλω άδεια για 40-45 τ.μ. περίπου + πέργολα με τον ΝΟΚ. Στο σχέδιο που έχω σκεφθεί θα πρέπει να γίνουν κολώνες στο μέσο 2 δοκαριών του κάτω πατώματος (δηλ. του 1ου ορόφου) Είναι δυνατό οι κολώνες να γίνουν (για μεγαλύτερη αντοχή, λέω εγώ τώρα) στο τέλος των κάτω δοκαριών (δηλ. πάνω στις κάτω κολώνες ως προέκταση αυτών) και να πέσει η πλάκα των 45τμ μέχρι την μέση των νέων δοκών και τα υπόλοιπα δοκάρια (από τη μέση και πέρα) να χρησιμοποιηθούν για την πέργκολα? Ευχαριστώ Edited Δεκέμβριος 3 , 2012 by Paliouras
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 με τον ΓΟΚ/85 επιτρέπονταν με το ΝΟΚ είναι άγνωστο ακόμη
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 σε ισογειο οικοδομη θελω να κανω βεραντα(28 τμ) που να την στεγασω με στεγαστρο -ξυλινη κατασκευη 3 κολονακια 10 χ 10 και κεραμιδι Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση κανω προσθηκη ΗΧ? η απλως κατασκευη στεγαστρου ??
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 και στις αμοιβες επισης παω με αναλυτικο??
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 (edited) Καλημερα συναδελφοι,σε ισογειο καταστημα υψους 4μ,εσωτερικα εγινε νεος σκελετος με θεμελιωση απο οπλισμενο σκυροδεμα κ υποστυλωματα κιλοδοκους,τα οποια διατρυπωντας τη πλακα συνεχισαν ατο δωμα σε υψος 3μ ,για την κατασκευη προσθηκης καθυψος κ συνεχομενης περγολας.Διαβαζοντας τον ΝΟΚ δεν μπορω να καταληξω αν η περγολα μπορει να στηριζεται σε υποστυλωματα τα οποια ξεκινουν απο το ισογειο ,καταστρατηγωντας κ τη εννοια της περγολας στο δωμα κ το υψος 3μ καθοσον ξεκινουν απο το ισογειο.Ειναι επιτρεπτη μια τετοια κατασκευη κ αν οχι πως μπορω να το αιτιολογησω Edited Ιούνιος 23 , 2017 by nikosantonakas
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Η όλη κατασκευή εσωτερικός σκελετός και συνέχιση του στον όροφο είναι παντελώς αυθαίρετη ή μόνο η επέκταση της πέργκολας είναι εκτός άδειας;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα