erling Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 Να και το που μου έστειλε ένα φίλος.
zografos_k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2010 Πραγματικά το συγκεκριμένο πείραμα δεν μπορεί να αναδείξει το δίλημμα που θέτει ο συγγραφέας στο τέλος.Διότι στο ΜΕΤΡΟ όλοι έχουν δουλειά και πάνε, δεν πάνε για να ακούσουν μουσική ούτε να θαυμάσουν το ωραίο. Είναι απλά ένας χώρος που ΠΡΕΠΕΙ να περάσουν για να πάνε στις δουλειές τους. Αυτό δείχνει πως τα παιδάκια, που δεν μπορούν να αντιληφθούν ακόμα τι σημαίνει αγώνας για τα προς το ζειν, σταματούσαν. Εγώ, ακόμα και να τον ήξερα, δεν θα καθόμουν να τον ακούσω αν είχα δουλειά. Ίσως αν πήγαινε σε ένα πάρκο, όπου ο κόσμος πάει για να περάσει τον χρόνο του, να είχαν άλλα αποτελέσματα. Ωραιο το πειραμα, αλλα συμφωνω με τα λεγομενα του συναδελφου.
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 χμ 43 λέπτα 32δολάρια δηλ 46 ευρώ την ώρα δεν είναι κακό!
archthanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 46 δολλάρια, όχι € (τι πρόσεξα)...και πάλι 4πλασια από μια τυπική αμοιβή μηχανικού μισθωτού....θα μας κάνουν να το σκεφτόμαστε εδώ που φτάσαμε.........
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 ναι καλα ειναι δεν λεω... αλλα εχω ενα μικρο προβλημα... δεν εχω 3.5 μυρια να παρω το βιολι χααχχχααχ εγω πιστευω οτι βασικα οταν πας δουλεια πας δουλεια δεν εχεις χρονο... και 2ον το τσαμπα κανεις δεν το εκτιμα,ενω αν πληρωσεις καθεσαι και το λουζεσαι για να μην θεωρηθει οτι σε πιασανε κοροιδο
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 (edited) ....Καλά, ας έσκαγε κανά τραγουδάκι ο Ρουβάς στο Σύνταγμα!! Αλέξη, στο τέλος έχει πλάκα, ο ορχήστρα την κάνει ξαφνικά και έχουν μείνει όλοι κάγκελο, σου λένε τι παίχτηκε τώρα... Edited Μάρτιος 21 , 2012 by ikaros13
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Τουλαχιστον αυτοι δεν την πατησαν οπως ο βιιολιστης....
kostaspde Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 3500000$ βιολι??? Πολλά δεν είναι?? http://en.wikipedia.org/wiki/Stradivarius
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα