Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κάνω μία τεχνική έκθεση για ένα ξενοδοχείο . στην οποία μου έχει ζητηθεί να αναφέρω την παρούσα κατάσταση (βαθμό συντήρησης ) και τυχόν εργασίες συντήρησης , κόστη κλπ.

Δεν γνωρίζω τι λέφτά πρέπει να τους ζητήσω.

Δημοσιεύτηκε

Ανάλογα το μέγεθος του κτιρίου. Το ελάχιστο είναι το σίγουρο ξεκινά από 1000,- Ευρώ.

Προσωπικά μιλάω πάντα.

Δημοσιεύτηκε

Εγώ θα έλεγα να το δεις συνολικά και όχι ανά ώρα!

Την ίδια δουλειά μπορεί ένας τη βγάλει σε π.χ. σε 10 ώρες λόγω εμπειρίας και εσύ σε 50 ώρες.

Αν θεωρήσεις π.χ. 50 ευρώ/ώρα, αυτός θα βγάλει κόστος 500 ευρώ και εσύ 2.500 ευρώ!!!

Θα χάσεις τη δουλειά και ούτε ένας πελάτης θα δεχτεί να πληρώσει λεφτά γιατί εσύ είσαι αργός (δεν αναφέρομαι σε σένα γενικά μιλάω τώρα).

Δημοσιεύτηκε

πάρε οσο εκτιμας οτι θα μεινεις ευχαριστημενος ,χωρις να δυσαρεστησεις πολυ τον πελατη σου

Δημοσιεύτηκε
Δεν έχει ανά ώρα και τέτοια αστεία. Έχει ανά ημέρα.

Αν δεν κατάλαβες φιλόσοφε είμαστε ελέυθεροι επαγγελματίες.

Άρα δεν υπάρχει η έννοια ημερομίσθιο για εμάς παρά μόνον η έννοια της ωριαίας απασχόλησης. Σήμερα αν θέλω δουλέυω 15 ώρες και άυριο 8.Μεθάυριο αν θέλω και μπορώ κάθομαι κ.ο.κ. Οπότε αστεία είναι αυτά που λες εσύ.

Πόσο να υπολογίσω ανα ώρα?

περίπου

Μια καθαρίστρια πέρνει 8 ευρώ/ώρα.

Ένας καθηγητής πέρνει 20 ευρώ/ώρα.

Κρίνε και αποφάσισε με αυτό το κριτήριο.

Δημοσιεύτηκε

Στη τελευταία μου εργασία σε εταιρία ως ανεξάρτητος οταν εκανα τη διαιρεση μισθος/ωρα μου βγηκε 5,5 ευρω/ωρα (το δεκατετράωρο ήταν σίγουρο όπως και το 7 μέρες την εβδομαδα)

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.