tpapageor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Κάνω μία τεχνική έκθεση για ένα ξενοδοχείο . στην οποία μου έχει ζητηθεί να αναφέρω την παρούσα κατάσταση (βαθμό συντήρησης ) και τυχόν εργασίες συντήρησης , κόστη κλπ. Δεν γνωρίζω τι λέφτά πρέπει να τους ζητήσω.
gzigas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δες πόσες ώρες δουλειά είναι για σένα. Μετά εξαρτάται πως κοστολογείς εσύ την ωριαία εργασία σου.
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Ανάλογα το μέγεθος του κτιρίου. Το ελάχιστο είναι το σίγουρο ξεκινά από 1000,- Ευρώ. Προσωπικά μιλάω πάντα.
tpapageor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Πόσο να υπολογίσω ανα ώρα? περίπου
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Εγώ θα έλεγα να το δεις συνολικά και όχι ανά ώρα! Την ίδια δουλειά μπορεί ένας τη βγάλει σε π.χ. σε 10 ώρες λόγω εμπειρίας και εσύ σε 50 ώρες. Αν θεωρήσεις π.χ. 50 ευρώ/ώρα, αυτός θα βγάλει κόστος 500 ευρώ και εσύ 2.500 ευρώ!!! Θα χάσεις τη δουλειά και ούτε ένας πελάτης θα δεχτεί να πληρώσει λεφτά γιατί εσύ είσαι αργός (δεν αναφέρομαι σε σένα γενικά μιλάω τώρα).
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δεν έχει ανά ώρα και τέτοια αστεία. Έχει ανά ημέρα.
parist43 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 πάρε οσο εκτιμας οτι θα μεινεις ευχαριστημενος ,χωρις να δυσαρεστησεις πολυ τον πελατη σου
gzigas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δεν έχει ανά ώρα και τέτοια αστεία. Έχει ανά ημέρα. Αν δεν κατάλαβες φιλόσοφε είμαστε ελέυθεροι επαγγελματίες. Άρα δεν υπάρχει η έννοια ημερομίσθιο για εμάς παρά μόνον η έννοια της ωριαίας απασχόλησης. Σήμερα αν θέλω δουλέυω 15 ώρες και άυριο 8.Μεθάυριο αν θέλω και μπορώ κάθομαι κ.ο.κ. Οπότε αστεία είναι αυτά που λες εσύ. Πόσο να υπολογίσω ανα ώρα? περίπου Μια καθαρίστρια πέρνει 8 ευρώ/ώρα. Ένας καθηγητής πέρνει 20 ευρώ/ώρα. Κρίνε και αποφάσισε με αυτό το κριτήριο.
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Στη τελευταία μου εργασία σε εταιρία ως ανεξάρτητος οταν εκανα τη διαιρεση μισθος/ωρα μου βγηκε 5,5 ευρω/ωρα (το δεκατετράωρο ήταν σίγουρο όπως και το 7 μέρες την εβδομαδα)
Recommended Posts