Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Που τις επιβεβαιώνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 άρα γίνεται όπως μου λέτε. Όχι ότι θα το κάνω τώρα απλώς ρωτάω για να ξέρω. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonick Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 Επειδή θα υποβάλλω πρώτη φορά ΦΕΜ, μερικές ερωτήσεις επιβεβαίωσης ως προς την συμπλήρωση του: 1) Στο πεδίο "Αξία έργου" συμπληρώνεται το ποσό που προκύπτει απο το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ; 2) Όμοια για το πεδίο "Νόμιμη ή συμβατική αμοιβή μηχανικού" οτι προκύπτει απο το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ; 3) Στο πεδίο "Καθορισθείσα αμοιβή μηχανικού" οτι αναγράφεται πάνω στην αντίστοιχη ΑΠΥ; 4) Στο πεδίο "Προκαταβλητέος φόρος στην αμοιβή για μελέτη προς 10%" , θα είναι του ποσού που αναγράφω στην ΑΠΥ,δλδ της καθορισθείσας; 5) Στο πεδίο "Στοιχεία έργου" είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων του; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 1) Ο προϋπολογισμός του έργου 2) Την συμφωνηθείσα αμοιβή 3) Την συμφωνηθείσα αμοιβή 4) Την συμφωνηθείσας αμοιβής 5) Εγώ τα συμπληρώνω, δεν είναι και κρατικά μυστικά.... Σαν διάρκεια βάζω 48 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 @χαιδω Άλλαξε επειγόντως λογίστρια. Αυτές οι συμβουλές είναι για καφενείο. Θα περίμενα από επιστήμονα ορθότερη αντιμετώπιση και όχι αρλούμπες!!! Τέλος έχω μεγάλη απορία να δω αν θα δεχτεί η εφορία ΦΕΜ με 20%!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 @χαιδω Άλλαξε επειγόντως λογίστρια. Αυτές οι συμβουλές είναι για καφενείο. Θα περίμενα από επιστήμονα ορθότερη αντιμετώπιση και όχι αρλούμπες!!! Τέλος έχω μεγάλη απορία να δω αν θα δεχτεί η εφορία ΦΕΜ με 20%!!!!!!!!!! Αν και δεν συμφωνώ με τις υποδείξεις της συναδέλφου , έχουν μια κάποια λογική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1s Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Ερώτηση για το ΦΕΜ για 4014, πόση είναι η αξία έργου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Δεν υπαρχει εργο, αλλα δεν βαζεις τιποτα. (αν εχεις αμοιβες αποτυπωσης και στατικων μπορεις να βαλλεις τον προυπολογισμο αυτο) Ερωτημα Για υποθεση Ν4014, εχω πληρωθει κανονικα αποτυπωση, Τοπογραφικο και αμοιβες Ν4014. Ο ιδιοκτητης δεν θελει να προχωρησει. Να υποθεσω οτι δεν πληρωνω ΦΕΜ, εκτος και αν (και οταν) θελησει να υπαχθει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 (edited) Terry, μικρή διαφορά βλέπω επί της ουσίας. Όπως βλέπω να μας πηγαίνουν ... τρένο (να μην πω κάτι άλλο) με τις προκαταβολές φόρου από το ο.ε. 14 και μετά, μάλλον κέρδος θα χεις να το πληρώσεις! αλλιώς θα το πληρώσεις του χρόνου "προσαυξημένο" με την προκαταβολή του επόμενου έτους! Edited Μάιος 27 , 2013 by sarcs Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Ερωτημα Για υποθεση Ν4014, εχω πληρωθει κανονικα αποτυπωση, Τοπογραφικο και αμοιβες Ν4014. Ο ιδιοκτητης δεν θελει να προχωρησει. Να υποθεσω οτι δεν πληρωνω ΦΕΜ, εκτος και αν (και οταν) θελησει να υπαχθει??? Γνώμη μου είναι ότι άμα κόπηκε η ΑΠΥ, τότε πρέπει να πληρωθεί και το ΦΕΜ. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα