SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Φορολογικό πρόβλημα δεν θα έχεις πλέον. Παλιότερα ίσως αφού είχαν διαφορετικό ΣΚΚ (αν θυμάμαι καλά). Ο ΜΣΚΚ δεν επηρέαζε το ποσοτό του προκαταβλητέου φόρου.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Τα τοπογραφικά(ΦΕΜ 4%) είχαν ίδιο ΜΣΚΚ με τα αρχιτεκτονικά (ΦΕΜ 10%) και τα στατικά (ΦΕΜ 10%);
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 ΔΕ νομιζω να συνδέονταν ο ΦΕΜ με το ΜΣΚΚ.Οσο ΦΕΜ θέλαμε τους δίναμε.Δηλαδή αν αντί 10% τος δίναμε 20 % θα μας τιμωρούσαν και από πάνω?>
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Θυμάμαι ένα πρόβλημα με τους δικηγόρους και την προκαταβολή του αλλά δεν το θυμάμαι καλά, οπότε πέστε ότι δεν το είπα....
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Σε περίπτωση που εταιρεία αναλάβει την έκδοση άδειας δόμησης (τις μελέτες υπογραφουν μέλος της εταιρείας και μισθωτός μηχανικός της εταιρείας) οι αμοιβές πληρώνονται στην εταιρεία. Το ΦΕΜ πληρώνεται στο ΑΦΜ της εταιρείας;
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Σε περίπτωση που εταιρεία αναλάβει την έκδοση άδειας δόμησης (τις μελέτες υπογραφουν μέλος της εταιρείας και μισθωτός μηχανικός της εταιρείας) οι αμοιβές πληρώνονται στην εταιρεία. Το ΦΕΜ πληρώνεται στο ΑΦΜ της εταιρείας; Ναι.
sofidima Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΕΜ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΦΕΜ. Π.Χ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ Η ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΥΩ ΑΠΟ 150 ευρω(για δικους μου λόγους) ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΩΣΗ?Η ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 15 ευρώ?
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Η υποχρέωση για καταβολή ΦΕΜ είναι ανεξάρτητη από το ύψος της αμοιβής. Αυτό το τελευταίο εχει νόημα για την παρακράτηση φόρου από εισόδημα ελευθερίων επαγγελμάτων και εδώ υπάρχει το όριο των 300 ευρώ καθαρής αμοιβής . Πάνω από αυτό παρακρτάμε υποχρεωτικά κάτω από το όριο αυτό παρακρατάμε προαιρετικά ή καθόλου.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Αν την ΑΠΥ την έκοψες το 2013, μπορείς ακόμα να καταθέσεις ΦΕΜ χωρίς κυρώσεις.
sofidima Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Eυχαριστώ..αλλα συστυχώς το είχα κόψει την περσινή χρονιά... Ευχαριστώ και πάλι..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα