chrisven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2008 υπαρχει προγραμμα που να υπολογιζει τις ανεμοπιεσεις ακριβώς όπως ο EC1? η διαδικασία του EC1 με τους συντελεστές Cpe δεν είναι εξαιρετικά χρονοβορα οποιος έχει ασχοληθει με το θεμα ας μου στειλει τις αποψεις του ευχαριστω EDIT: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2008 Το Robot Millennium. Δες ΕΔΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Καλημερα, η παραγωγη των φορτιων ανεμοπιεσεων ειναι χρονοβόρα διαδικασία και τα προγράμματα συνηθως κανουν απλοποιημένες διαδικασίες (βλέπε Steel 4M, δεν ξέρω για Robot). Παντως συνολικά η διαδικασία μπορει να επιταχυνθεί με ενα Excelaki για να διευκολυνθείς. Δυστυχώς δεν εχω φτιαξει κατι τετοι λογω έλειψης χρόνου αλλά δεν ξέρω μήπως καποιος άλλος χρήστης εχει ασχοληθεί ή υπάρχει καποιο ξενόφερτο exceloχαρτο.. Θα ψαξω&εγω αν βρω κατι θα postarw..Ψαξε&συ και τα λεμε...(σημειωτεον τα μεταλλικα μου τα λυνω με Etabs..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTomGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Όσοι χρησιμοποιούν MAthcad υπάρχει ένα βοήθημα http://www.dynamassist.com/. Σε αυτό θα βρείτε και ένα αρχείο υπολογισμών για άνεμο. Με πολύ λίγη δουλειά μπορεί να σας βγάλει ακριβώς φορτία και θέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Έχω ένα excelaki αλλά είναι για προσωπική χρήση και ίσως είναι υπερβολικά δυσχρηστο για τρίτους.....Να το ανεβάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Αν θες γιατί όχι; Άσε τους άλλους να κρίνουν αν είναι δύσχρηστο ή όχι και αν δεν τους αρέσει να το τροποποιήσουν κατάλληλα, εφόσον βέβαια δεν είναι κλειδωμένο με κωδικό. Υπόχρεοι θα σου είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Συμφωνώ και εγώ ... ανέβασε το και θα το δουλέψουμε όλοι μαζί .. είχα ξεκινήσει και εγώ κάποτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Δεν έχω κάτσει να κάνω excelaki αλλά το προγραμμα της 4Μ που έχω τσεκάρι με το χέρι δεν είναι και πολύ σωστό. Κάποιες τιμές είναι υπέρ της ασφαλείας κάποιες άλλες όχι. Και με το χέρι προσσεγιστικό είναι βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Στα downloads ανέβασα μερικά excelάκια που χρησιμοποιώ. Για μεταλλικά, για τοπογραφικά (επίλυσης όδευσης το 'φτιαξα πρόσφατα) και επίλυση εφεδράνων γεφυροποιϊας (πολύυυυ παλιό). Προσοχή! μπορεί για μένα να είναι ένας πολύ σημαντικός κόπος μιας ζωής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι χρήσιμο σε όλους: Ότι χρησιμοποιείται, με δική σας ευθύνη διότι εύκολα μπορεί να κάνει λάθος ένας τρίτος.... Βελτίωσεις, παρατηρήσεις, λάθη, βρισιές όλα δεκτά.... Παραταύτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Ετχαριστούμε πολύ, ο,τι και ναναι και μονο που το μοιράζεσαι μαγκιά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα