marigy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Καλησπέρα στο forum, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εχω αναλάβει να κάνω μία προσθήκη καθύψος σε μια διώροφη κατοικία αλλά δυστυχώς τα επιπλέον μέτρα που έχω δικαίωμα να χτίσω είναι μόνο 25μ2. Αναρωτιόμουν αν είναι δυνατό να κάνω αλλαγή χρήσης από οικία σε θέση σταθμευσης σε ένα χώρο του ισογείου (γκρεμίζοντας ένα τοίχο) και να μεταφέρω αυτά τα τετραγωνικά στο νέο όροφο για να μεγαλώσει κατάτι..Αυτό θα με εξυπηρετούσε και ως προς το γεγονός ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο οικόπεδο για να γίνει νέα θέση στάθμευσης.. Ευχαριστώ
giannhst Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Βάση του ΦΕΚ 122Α/2009 (νόμος Σουφλιά) οι στεγασμένοι υπέργιοι χώροι στάθμευσης προσμετρούνται στο σ.δ.
marigy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση giannhst και θα το ψάξω το αντίστοιχο ΦΕΚ. Αρα μάλλον δεν έχω και πολλές επιλογές...
γιώργος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 η Η\Χ και να κανεις νομιμοποιηση οταν και αν ξεκολλησει το θεμα.
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 H ισόγεια θέση στάθμευσης δεν μετρά στον συντελεστή δόμησης αν είναι ανοιχτή. Δες μήπως σε εξυπηρετεί αυτό.
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Και πως θα το δειξει αυτο anka θα πρέπει να κάνει αλλαγή χρήσης σε πυλωτη αλλιώς πως να τη δείξει τη θέση ανοιχτή μόνο από τη μία πλευρά της? Ρωτάω γιατί έχω παρόμοια περίπτωση και εως τώρα περίμενα να καταργηθεί στο σύνολό του ο Ν.Σουφλιά αλλα..
Highlander Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 δεν έλεγε κάποιος ότι αν δείξςι την θέση στάθμευσης κλειστή τις 3 πλευρές και την 4 ανοιχτή να μην υπάρχει πόρτα πως δεν μετρά στον ΣΔ?
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 ο νόμος Σουφλιά μιλά για κλειστές και ανοικτές θέσεις στάθμευσης τέτοιος ορισμός δεν υπάρχει πουθενά υπονοείται πως ως ανοικτή θέση στάθμευσης νοείται αυτή στην Pilotis οπότε υποθέτουμε πως επίσης όταν είναι τουλάχιστον η 1 πλευρά ανοικτή πως δε μετρά στη δόμηση πάντως ορισμός δεν υπάρχει
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα