mkyprian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Υπάρχει κάτι έτσι ώστε να καταλάβω σωστά τις κατανομές τάσεων σε άξονες σε διάφορες φορτίσεις? Ευχαριστώ.
CostasV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Η δουλειά μας! Μόνο που θα πρέπει να μας πεις πρώτα, τι καταλαβαίνεις και τι δεν καταλαβαίνεις.
mkyprian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Σπουδάζω μηχανολογος μηχανικος. Απλα θελω σε ενα αξονα ασπουμε με σπειρωματα που καταπονείτε σε εφελκισμο ή κάμψη κτλ. Να καταλαμβαίνω την κατανομή των τάσεων. Αν υπάρχει κανενα προγραμματακι ευκολο χωρις πολλα πολλα δεδομενα να τα βγάζει θα ηταν βοηθητικο νομίζω.
CostasV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Δεν μου είπες τι καταλαβαίνεις και τι όχι. Το google μπορεί να σε βοηθήσει στο να βρίσκεις απαντήσεις σε ερωτήματα όπως : που μπορώ να βρω προγράμματα που να .... Εβαλα στο google : beam stress και αυτό έδωσε 59.400.000 αποτελέσματα Προγραμματάκια που δίνουν την κατανομή των τάσεων κυρίως σε κάμψη (από ό,τι είδα) μπορείς να βρεις εδώ1, εδώ2 , εδω3 και εδώ4.
mkyprian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Τι καταλαβαίνω: ξέρω πως ειναι η κατανομη τασεων σε ραβδους χωρις εγκοπές για εφελκυσμο και καμψη, δεν ξερω πως θα ειναι αν αυτες εχουν πάνω κάποιες εγκοπες ή σπειρώματα για παραδειγμα. ευχαριστώ.
CostasV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Για τέτοια θέματα, πας στο google και βάζεις τους αντίστοιχους όρους : stress concentration και παίρνεις 53.800.000 αποτελέσματα. Μία μεγάλη ποικιλία από διαμορφώσεις με συγκέντρωση τάσεων, μπορείς να δεις εδώ. Δεν έχει σπειρώματα, αλλά αν ψάξεις στις σημειώσεις σου θα βρεις κάποιους πίνακες. Οπως καταλαβαίνεις, δεν κάνω τίποτα παραπάνω από το να εισάγω στο google μερικές λέξεις και να σου δίνω τα αποτελέσματα. Τι θα γίνει; Δεν βλέπω να βγάζω το μεροκάματο σήμερα. Απορίες δεν βλέπω.
mkyprian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 οκ ευχαριστώ πολυ !!!
fraafr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2010 @CostasV θα σ'εχω υπόψην μου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα