Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πώληση προϊόντων από Α.Ε.Β.Ε. προς τεχνική εταιρεία ;


mich79

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,

Είμαι μηχανολόγος μηχανικός εδώ και περίπου δύο χρόνια και εργάζομαι σε μία εμπορική εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τη νομοθεσία που διέπει τις Α.Ε.Β.Ε. στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η ερώτησή μου είναι αν μία Α.Ε.Β.Ε. μπορεί να πουλήσει προϊόντα σε μία τεχνική εταιρεία. Απ' ότι έχω ακούσει μπορεί, αλλά μόνο με λιανική πώληση. Ισχύει αυτό και αν ναι μέχρι ποιο ποσό; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Από όσο ξέρω δεν υπάρχει καμία διάτξη που να απαγορεύει την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος από μία οποιαδήποτε ετιαρεία σε οποιαδήποτε εταιρεία.

 

Διευκρίνησε αν θέλεις το ερώτημά σου: Τι είδους προϊόντα; Ποιός θα μπορούσε να ήταν ο λόγος της απαγόρευσης; Φορολογικός;

 

ΥΓ. Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Φρόντισε να διαβάσεις τους κανόνες συμμετοχής. Τα μηνύματα πρέπει να δημοσιεύονται στις σχετικές ενότητες σύμφωνα με το περιεχόμενό τους και όχι σύμφωνα με την ειδικότητα του ερωτώντα

Καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.