Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διορθωτική Πράξη Εφαρμογής για όνομα ιδιοκτήτη


Evva

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα!!! Έκανα αναζήτηση για το θέμα και δεν βρήκα κάτι, γι΄αυτό θέλω να ρωτήσω το εξής:

Στην πράξη εφαρμογής το οικόπεδο του πελάτη μου φαίνεται αγνώστου ιδιοκτήτη. Θέλουμε λοιπόν να κάνουμε διορθωτική πράξη για να φανεί αυτός ως ιδιοκτήτης. Πήρα τον πίνακα της πράξης εφαρμογής, τα πιστοποιητικά βαρών μεταγραφής διεκδικήσεων και συμπλήρωσα τη Δήλωση Ιδιοκτησία.

Το ερώτημα είναι το εξής: την αλλαγή στον πίνακα θα την κάνω εγώ ή ο μηχανικός που έχει την πράξη εφαρμογής?

Link to comment
Share on other sites

συναδέλφισσα Evva

προφανώς εσύ, ο αρχικός μελετητής έχει ολοκληρώσει την δουλειά του

η διορθωτική πράξη συνοδεύεται απο διορθωμένους πίνακες και αν απαιτείται και διαγράμματα,ελέγχεται και εγκρίνεται απο την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία και μετά την απόφαση του Νομάρχη μεταγράφεται στο υποθηκοφυλάκειο

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα EVVA . Εάν εννοείς, πέραν αυτών που πολύ σωστά σου ανέφερε ο συνάδελφος ΘΕΟΧΑΡΗΣ, εάν την συμπλήρωση θα την αναλάβεις εσύ ή ο ελεγκτής υπάλληλος της πολεοδομίας στην οποία θα καταθέσεις, όσες φορές έχω αναλάβει κάτι αντίστοιχο εγώ, παρόλο που στα δικαιολογητικά αναφέρει κενούς και όχι συμπληρωμένους πίνακες πράξης εφαρμογής από μέρους σου, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο, συμπλήρωσα του πίνακες μόνος και αφού τους έλεγξε, προχωρήσαμε. Σίγουρα πρέπει να συννενοηθείς με τον υπάλληλο στον οποίο θα χρεωθεί η αίτηση σου. Καλη σύνεχεια!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη αμοιβή. Ο καθένας ζητάει ότι νομίζει ανάλογα με το χρόνο που χρειάστηκε.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψην ότι μπορεί η εργασία σαν συπλήρωση φακέλου είναι σχετικα λιγη (αν δεν χρειαστεί ο ίδιος να συγκεντρώσεις συμβόλαια - πιστοποιητικά -μερίδες κλπ από υποθηκοφυλάκειο) , αλλά πιθανα να χρειαστεί να πας πολλές φορές στην πολεοδομία για την επεξήγηση του φακέλου ειδικά αν υπάρχουν πολλαπλές δικαιοπραξίες) Το έχω πάθει και στο γράφω

Link to comment
Share on other sites

. . . και πολύ τρέξιμο και υπομονή μετά στην Περιφέρεια μέχρι την κύρωση της απόφασης και μετά πίσω στο Υποθηκοφυλακείο και στο Δήμο. Μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και τρεις μήνες και να έχει πολλά "μεροκάματα".

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.