ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 ΘεσσαλονικείςΤι λέτε για αύριο 17:00 στο mediterranean cosmos στο Fridays έξω; Θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα αύριο. θετική ψήφος απο εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Εγώ που είμαι από βόλο με βλέπω να πηγαίνω μόνος μου για καφέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 ΣτέφανοςΒ Αν είμαστε μόνο εμείς οι δυο, έλα να πιούμε καφέ στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Να ερθουν παρακαλω και οι απαραιτητες αρχιτεκτονισες, ανοιξη εχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Κι εγώ είμαι μέσα (Αθήνα). Χάρη, από σήμερα για αύριο μου φαίνεται πολύ βιαστικό και δε θα μαζευτείτε. Αν είναι να γίνει, να το κανονίσουμε από τώρα πχ για μερικές μέρες μετά (ή έστω αμέσως μετά το Πάσχα μια και μέσα στις γιορτές θα σκορπιστούμε λίγο). Να προλάβει να μαθευτεί και να κανονίσουμε και τις δουλειές μας έγκαιρα. Για να μαζευτούμε και να έχει επιτυχία η συνάντηση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Κι εγώ είμαι μέσα (Αθήνα). Χάρη, από σήμερα για αύριο μου φαίνεται πολύ βιαστικό και δε θα μαζευτείτε. Αν είναι να γίνει, να το κανονίσουμε από τώρα πχ για μερικές μέρες μετά (ή έστω αμέσως μετά το Πάσχα μια και μέσα στις γιορτές θα σκορπιστούμε λίγο). Να προλάβει να μαθευτεί και να κανονίσουμε και τις δουλειές μας έγκαιρα. Για να μαζευτούμε και να έχει επιτυχία η συνάντηση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Έχεις δίκιο anka. Σκέφτηκα ότι το "γοργό και χάριν έχει" αλλά φαίνεται ότι "όποιος βιάζεται σκοντάφτει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Έχεις δίκιο anka καλύτερα να γίνει αργότερα και πιο συντονισμένα. Ίσως κάπου στο κέντρο που θα βόλευε τους περισσότερους αν και τώρα με τις συγκοινωνίες πας όπου θες. Αν δεν απεργούν βέβαια. Άρα να είμαστε stand by για μετα το πάσχα και ξαναμιλάμε εμείς της Αθήνας?? Και μετά το καλοκαίρι μια μαζική συνάντηση στο Βόλο!! στη μέση της απόστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Χάρη ...τάβλι παίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα