NFK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2008 Άντε παιδιά, όταν συναντηθείτε τραβήξτε και κανά video.... θα το κάνω HD movie ........ θα το ανεβάσω στο Youtube και θα το ονομάασω " Michanikos.gr_Το forum που σπάει κόκαλα"....... Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
amair Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2008 Τελικά από Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Χάρη.... ή θα τα πούμε τον Νοέμβριο στην Αθήνα έξω από τα δόντια όλοι μαζί.....
iovo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Εγώ θα είμαι Γιάννενα στο συνέδριο οπότε όποιος άλλος είναι άς το πεί για να κανονίσουμε μια συνάντηση.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Περιμένω μήνυμα μόλις έρθετε!!! 1
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Διάβασα από την αρχή τα ποστς. Τελικά συναντηθήκατε βρε παιδιά? Ήρθε το επόμενο Πάσχα!
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Στα Γιάννενα πάντως τον Οκτώβριο του '08 βρεθήκαμε.
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Ήταν να έρθω κι εγώ τότε στο Συνέδριο στα Γιάννενα, αλλά τελικά πήγα στη Σκωτία
iovo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Καλά προτίμησες την Σκωτία από τα Γιάννενα ...τι να σου πώ...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2009 Έγινε τελικά η συνάντηση?Αν όχι που κόλλησε?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα