OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 ακριβως για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvrettakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Καλησπέρα συνάδελφοι, Φτιάχνω μια Μελέτη Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων Πλυντηρίου-Λιπαντηριου Αυτοκινήτων και θέλω αν μπορεί κάποιος που έχει κάνει παρόμοιά μελέτη να με βοηθήσει σχετικά με το εξής: ποια είναι η προβλεπόμενη συντήρηση της εγκατάστασης επεξεργασίας (Βορβοροσυλλέκτης - Ελαιοσυλλέκτης) των απόνερων του πλυντηρίου. Πρέπει να το γράψω στην τεχνική έκθεση. Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μια ιδέα τον ευχαριστώ εκ' των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Συνάδερφε τι την χρειάζεσαι την μελέτη υγρών αποβλήτων για πλυντήριο αυτοκινήτων? Ενημερωτικά σου αναφέρω πως αν την θέλεις για την αδειοδότησή του πλέον δεν χρειάζεται γιατί πάει με Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvrettakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (edited) Συνάδελφε ξέρω για τις ΠΠΔ.Απλά για αδειοδότηση Πλυντηρίου αυτοκινήτων απαιτείται Βεβαίωση από ΕΥΔΑΠ ή τον Φορέα Αποχέτευσης για την επεξεργασία των απόνερων και τη σύνδεση με το αποχετευτικό δίκτυο.Δηλαδή μελέτη Διάθεσης κλπ... (πιο πάνω αναλύεται επαρκώς το θέμα της απαίτησης ή μη).Προς διευκόλυνση τα αντίστοιχα δικαιολογητικά τόσο για την άδεια λειτουργίας (βεβαίωση νομιμότητας πλέον) εδώ όσο και για την μελέτη διάθεσης αποβλήτων από ΕΥΔΑΠ τα δικαιολογητικά εδώ. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει την σχετική τεχνική έκθεση να μου πει περίπου που να κινηθώ σχετικά με το πιο πάνω ερώτημα μου? Edited Ιανουάριος 26 , 2015 by gvrettakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα