saleas21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 2005 Δ΄ ΕΣΣΟ (293 λελέ).2 μήνες Ναύπλιο (3ος λόχος αρετή που έλεγε και το κωλοσύνθημα,3η διμοιρία) και μετά 7 μήνες Γκατζολία (χώρα με ταξύ Ελλάδας και Τουρκίας) 30 Λ.Μ.Χ Λαγός Διδυμοτείχου.Πίκρα(τότε με τις πλημμύρες στον Έβρο,-21 βαθμούς σκοπιά μονόωρη και το καλοκαίρι ντάλα ζέστη).Και φυσικά άπειρη βλακεία και πολλή γυφτιά από τους στρατιωτικούς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-volos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Στρατονομία σας λέει κάτι???? ΕΑΤ-ΕΣΑ.....284 σειρά Λήμνο και μετά Νατοϊκο στρατηγειο Τυρναβος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chihor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Σειρά 290. κεμχ, μετά Λουτράκι, μετά πάλι κεμχ για λυβ, μετά τμχ Τοξότες-Ξάνθη, ακούω ότι πλέον δε θεωρείται παραμεθώριος, και τέλος 2 μήνες ουσιαστικά απολυμένος στον αοοα (αυτόνομος οικοδομικός οργανισμός αξιωματικών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2008 Που είσαι ρε σειρά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgonor Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 επειδη παρουσιαστηκε ενας φίλος πριν λίγες μέρες, με έπιασε μια ψιλονοσταλγία για το φανταρικό (συμβαίνει και σε άλλους?)...μπάινω google ,βάζω τον αριθμό της μονάδας που ήμουνα (έτσι για πλάκα) και μου βγάζει σελίδα από το michanicos.gr... και όχι μόνο αυτό αλλά πέφτω πάνω στον λοχία-πρότυπο-ίνδαλμα!! δε γίνονται αυτά ρε.... γειά σου chihor αγόρι μου!!!! να είσαι καλά και καλές δουλειές εκεί που είσαι!!! σαν 4ο office πρέπει να κάνουμε ένα ρεγιούνιον κάποτε...έχετε κάνει ήδη ενα με τον ψηλό έμαθα...την άλλη φορά κι εγώ μέσα άμα άνεβω προς τα εκεί... λοιπόν τα σέβη μου και πάλι....291 λελέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΡΙΩΤΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Γεια σου κληρουχα acnt !Κι εγω που νομιζα οτι ημουνα ο μονος απο ΠΝ εδω μεσα Βεβαια ειμαι λιγο πιο ..σιτεμενος : 94Δ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Ναύπλιο>Λουτράκι>34 ΛΜΧ Σκύδρα >21 ΛΜΧ Κομοτηνή <2006> Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannist Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Ρε βύσματα !!! Βλέπω μόνο ένας πήγε στον Λαγό 30ΛΜΧ. Δεύτερη δυσμενέστερη μετάθεση σε μόρια μετα απο ενα άλλο λόχο δε θυμάμαι ποιος ήταν. 2003 Β ΕΣΣΟ -ΚΕΜΧ>ΠΑΤΡΑ>ΛΑΓΟΣ>ΚΕΜΧ Αυτά τα φυλάκια μας πέθαναν .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trellovoskos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 2006 Δ΄ ΕΣΣΟ (297) ΚΕΜΧ----->98 TMXEΘ ΚΑΛΛΟΝΗ ΛΕΣΒΟΥ (ΠΕΤΣΟΦΑΣ) ΖΗΤΩ Ο Ε.Σ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Μπαινω νοεμβρη. Ποια ειναι η χειροτερη μοναδα; Με τη τυχη που εχω εκει θα με πανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα