Μετάβαση στο περιεχόμενο

Topcon gpt 3102N


Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Τις προάλλες πήγα στη Topcon και μου είπαν για το gpt 3102N με ακρίβεια 2"(6cc) και laser 350μ χωρίς πρίσμα. Το όργανο αυτό μου άρεσε γενικά αλλά έχω ακούσει πως αυτή η σειρά βγαίνει κάπως προβληματική. Αν έχει κάποιος αυτό το όργανο, ή έχει ακούσει ότιδήποτε γι'αυτό το όργανο θα ήθελα να μου πεί τη γνώμη του.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

φιλε ειναι απλα αψογο.το εχω εδω και 4 χρονια εχει μετρησει και χαραξει πολυ όγκο δουλειάς μα παρα πολυ! το μηχάνημα κάνει τα πάντα! δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα .το μόνο αν δουλευεις με non prism η μπαταρία εξαντλείται γρηγορότερα.περίπου 2-3 ώρες η μία.Και τα παιδία στην topcon άψογοι!!!!!!!! άν ποτέ χρειαστείς υποστήριξη είναι πάντα εκεί να σε βοηθήσουν και γρήγορο αξιόπιστο servis αν ποτε χρειαστείς.! προχώρα ασυζητητοί!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι? δηλαδή μου το προτείνεις ανεπιφύλακτα ε; Μάλλον στο τέλος και γώ σ'αυτό το όργανο θα καταλήξω. Ευχαριστω φίλε a.sahini.

Link to comment
Share on other sites

παντως οτι και να αποφασισεις να ξερεις οτι με 10 χηνες cash εσυ εχεις την δυναμη και οχι ο πωλητης και πρεπει να το εκμεταλευτεις....καλη διασκεδαση!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.