terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Κ συνεχιζω.. 1)Εκεντρότητες σε μηκιδες-τεγιδες βαζεις??? 2)Ναι συνοριακες συνθηκες αυτό λεω, δεσμευσεις δλδ 3) Βρηκα πως αντιγραφεται η συνδεση...επιλεγεις την συνδεση-->δεξι κλικ-->copy add properties--->επιλεγεις κομβο/κομβους που θες να κανεις αντιγραφη και esc 4)Στην εδραση μπορεις να αλλαξεις τις ενισχυσεις ωστε να μην ειναι στον ασθενη αξονα?? 5)Πως βαζω αυτα τα ρημαδια τα θεμελια απο σκυρόδεμα?? Εχω βρει τις ιδιοτητες δεν μπορω να τα βαλλω στο μοντελο.. 6)συνδεση συνδεσμου δυσκαμψιας εχεις κανει??? Δεν μπορω να τη βαλλω..μου λεει οτι το beam δεν υποστηριζεται... Ερωτηση ασχετη..Θα πληρωσεις για το μαθημα???
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 1)εκεντροντητες ναι βαζω ,αλλα δε ξερω αν τις λαμβανει υποψην,εννοω σαν μοντελο BIM,(member :structural member:eccentricity y ,eccentricity z) 2)οσο αναφορα τις συνθηκες στις ραβδους model data :support:hinge on beam3)για τις συνδεσεις δε ξερω αν μπορεις να αλαξεις για τον ασθενη αξονα ..θα ειναι μεσα στις ερωτησεις μου οπως και οι θεμελειωσεις..ναι θα πληρωσω για το μαθημα, αλλα δε γινεται αλλιως ,μια και εκανα υην επενδεση λεω να την ολοκληρωσω..θα κανω ενα 8αρω και ελπιζω να με καλυψει,ειναι και απο την πολη μου..ποτε θα ερθει στο γραφειο μου,γιαυτο γραψε μου και αλλες αποριες στο τελος της αλλης εβδομαδασ θα ειμαι σε θεση να στις λυσω πιστευω..
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Οκ ευχαριστω....Ποσο θα πλρωσεις αν επιτρεπεται??? (στειλτο μου και με πμ αν θες, ρωταω γτ νομιζω οτι η ωρα πηγαινε κανενα 50Ε)
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 τοσο κανει η ωρα αλλα επειδη ειναι απο την πολη μου κ.τ.λ θα μου κανει καλητερη τιμη (γυρω στα 40:()
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Θα ελεγα να κανεις τα μαθηματα σε 2ωρα...
jackson Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 5)Πως βαζω αυτα τα ρημαδια τα θεμελια απο σκυρόδεμα?? Εχω βρει τις ιδιοτητες δεν μπορω να τα βαλλω στο μοντελο.. Επιλέγεις έναν κόμβο όπου θες να βάλεις το θεμέλιο και στο δεξί παράθυρο (Properties) στο type κάνεις κλικ στο βελάκι και επιλέγεις το Foundation block.
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Στα Properties δεν εχω την επιλογη type....
jackson Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Προφανώς έχεις ενεργοποιήσει στο functionality το subsoil έτσι;
jackson Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Για δες αυτή την εικόνα....κοίτα πάνω δεξιά... http://www.box.net/shared/5o6z7yh16c Κατέβασέ τη για να τη δεις καλά!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα