jackson Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Ιταλέ δεν το δοκίμασα ακόμα...θα το κοιτάξω και θα σου πω, αν και δεν νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα...
ιταλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 ok,δοκιμασε το και αν υπαρχει προβλημα,πες μου λεπτομεριακα πως ειναι η κατασκευη και η φορτιση,και θα τους παρω τηλ(υποστηριξη) να το λυσουμε το προβλημα,δεν πρεπει να αφησουμε ετσι... παιδια εκεινο το εγχειρημα που λεγαμε για την μεταφραση του τευχους, τι λετε το αρχιζουμε σιγα-σιγα..η εστω να να το συζητησουμε για το πως θα το διαμορφωσουμε..(τη δομη του) ωστε να αρχισω εγω..και κατι αλλο, βγηκε ενα καινουριο Service Pack το 2010.0.314b ,ξερει κανενας περι τινος προκειται? δηλαδη αν διορθωσανε κατι ή εχουμε τιποτα καινουριο?
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 Το εχω κατεβασει.... Απλες διορθωσεις εχει, οχι καινουριες δυνατοτητες.. Θα γινει κατι και με το τευχος... το καλο πραγμα αργει να γινει...
jackson Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Με ποιόν τρόπο εξάγεις σχέδια συνδέσεων; ΟΚ, το βρήκα......
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 εχει κανει κανενας μελετη μεταλικων με το scia και κατεθεση της στην πολεοδομια?..εγω ετοιμαζομαι να το κανω,αλλα θα η8ελα να κανω καποιες ερωτησεις πρωτα :το τευχος το δεχονται στα αγγλικα?(δηλαδη οχι ολοκληρο στα αγγλικα αλλα με μεταφρασμενες τις ενοτητες στα ελληνικα),ετσι και αλλιως ο ec3 στα αγγλικα ειναι,καποιος που εχει την αναλογη εμπειρια με πολεοδομια αν μπορει να απαντησει..και ενα δευτερο ειναι επειδη το scia δεν εχει Ε.Α.Κ, εχω φτιαξει εγω το φασμα του εακ και το εχω εισαγει,εχω λυσει το κτιριο (απλο μονοοροφο ) με q= 1.5 οποτε με απαλασει απο ικανοτικους ,αλλα οσον αναφορα αλλες διαταξεις του εακ δεν κανει ελενχο,εγω μονος μου τις ελενχω,οπως για παραδειγμα στα χιαστι οπου η λυγηροτητα πρεπει να ειναι λ<140 ,πρεπει να προσεξω κατι αλλο γενικα? και κατι που ξεχασα οσο αναφορα τις συνδεσεις απαιτειτε ελενχος ολων των συνδεσεων η μονο τις βασικες? π.χ βασης,κορφια,κ.τ.λ ευχαριστω!!!
ιταλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 τι εγινε ρε παιδια κανενας δεν εχει παει μελετη μεταλικων με το scia στην πολεοδομια??καμια προταση τουλαχιστον?
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δε θα το κοιταξει κανεις..και αν δεν ξερει αγγλικα κανε και μια μεταφραση...
ιταλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 οποτε ενταξει δηλαδη...την βασικη μεταφραση,τιτλους-ενοτητες την εχω κανει..για τις συνδεσεις οσο αναφορα την αναλυση και τον ελενχο θελει μονο τις βασικες?? η ολες?το ιδιο και σαν λεπτομεριες στα σχεδια?απο εακ πρεπει να προσεξω κατι αλλο ,η απο την που εχω q=1,5 ειμαι οκ μονο με Ε3?? sorry για τις πολλες ερωτησεις ..αλλα πρωτη φορα θα παω τευχος μεταλικων στην πολεοδομια ,και μιας και το λογισμικο ειναι ξενο (scia) δηλαδη χωρις εακ...εχω ανγχωθει λιγο...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Εγω συνδεσεις τις κανω ολες...(εδραση, δοκο-στυλου, χιαστι κτλ..)... Μπορει να μην τις δουν και καθολου.. Εσενα τι σε νοιαζει αφου το κανει αυτοματα το SCIA και παραγει και σχεδια... Οταν πας για ελεγχο πες μας τι σου ειπαν....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα