ιταλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 τι εννοεις δεν κανει δουλεια?ποιο Post?
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Ααααχχχχ διαβασε παραπανω.... Βαζει πρωτα την πλακα και μετα τα δοκαρια....
ιταλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 ααα...αυτο εννοεις οκ ,δε σε βολευει με αυτον τον τροπο??
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Κένα mesh refinement, φτιάξε δίκτυο πεπερασμένων και θα τα ενώσει μόνο του.
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Εχω κανει generate mesh. Ποια η διαφορα του mesh refinement?? Εννοεις το local mesh refinement->surface mesh refinite????
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Τα συνδέει...αλλά ίσως εννοείς γιατί δεν βλέπεις αρνητικές ροπές στην πλάκα πάνω από τις στηρίξεις; Νομίζω πως αυτή η επιλογή είναι απλώς για να διαμοιράσει σωστά τα φορτία από την πλάκα στις δοκούς, αλλά και για να τις διαστασιολογήσεις σωστά σαν πλακοδοκούς με τα αντίστοιχα αδρανειακά χαρακτησιρτικά. Κοίτα και το μανουάλι....
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Βλεπω να ταλαντωνεται η πλακα, χωρις τις δοκους...Δυο ξεχωριστα αντικειμενα...
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Εμένα καλά μου το κάνει πάντως...
ιταλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 ρε συ τερρυ εκανες install την καινουρια εκδοση ? γιατι εγω την κανω και δεν υπαρχουν τα module ολα ,δεν ευπαρχει ουτε αυτο το module calculation να φανταστεις ,καλα τι κατεβασα?? σε σενα ειναι μια χαρα? και ηθελα να δω αν διορθωσανε τα λαθη στις συνδεσεις που ειχα βρει...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Πρεπει να σου στειλουν ενα καινουριο lic αρχειο για να κανεις αναβαθμιση του κλειδιου...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα