thesmeletes Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δικαιολογημένη ερώτηση!
Kiki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δυστυχώς η διατομή που θέλω να ελέγξω δεν μου φαίνεται λεπτότοιχη. Είναι μεν σχήματος Σ, αλλά είναι διατομή παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούν στα στηθαία. Για το λόγο αυτό φοβάμαι να εμπιστευτώ τους ελέγχους του προγράμματος χωρίς να έχω καταλάβει τους υπολογισμούς που κάνει από πίσω. Terry, έλεγχo μέλους κάνω πηγαίνοντας στο steel-check. Έλεγχο διατομής πώς κάνω, μπορείς να με βοηθήσεις? Τις von mises τις εμφανίζει εάν επιλέξεις results-member stress. Σας ευχαριστώ και πάλι.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Πες μας διαστασεις, ανεβασε και καμια φωτο να δουμε να ειναι λεπτοτοιχη.... Αν δεν ειναι θα την ελεξει ως κανονικη διατομη... Για τον ελεγο της διατομης θα πας στο steel-check και στα properties στην γραμμη values θα επιλεξεις το sec. check. Eτσι θα κανεις ελεγχο σε επιπεδο διατομης και οχι μελους..(νομιζω μπορεις να επιλεξεις και ανα ποσες αποστασεις θα σου κανει ελεγχο...) ΟΚ τις von mises δεν το ειχα τσεκαρει...
Kiki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Επισυνάπτω μια φωτογραφία. Η πλάτη είναι 120mm και το πάχος 7mm.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Γτ 7mm???????? Δεν προσφερει και πολλα το παχος.... Μπορεις να καμψεις τα 7mm σε τετοιοα σχημα????
Kiki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Θέλω να φτιάξω μια διατομή τύπου Σ που να έχει περίπου ίδιες αντοχές με IPE. Τα 7mm ναι είναι όντως υπερβολικό. Αν αυξήσω όμως το ύψος φοβάμαι τη στρέψη.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Τα 7χιλ δεν μπορεις να τα στρατζαρεις (ή οποιο αλλο τροπο) σε τετοιο σχημα... Δεν εχεις θεμα με στρεψη αν αυξησεις το υψος.... Μαλλον εννοεις στρεβλωση....
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Πες μας τι ακριβως θες να κανεις μπας και σε βοηθησουμε..
Kiki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Μου έδωσαν μια διατομή Σ100 όπως αυτή που σου έδειξα να τους ελέγξω αν αντέχει να μπει ως πάσσαλος στο χώμα, να προεξέχει 1,20 από το έδαφος και πάνω σε αυτή να στηρίζονται φ/β πάνελ επιφάνειας 3μ πλάτος x τρέχον μέτρο. Τοποθέτηση πασσάλων ανά 2μέτρα. Φυσικά εγώ έβγαλα ότι δεν αντέχει έτσι σκέτος ο πάσσαλος χωρίς καμιά αντηρίδα και πρότεινα IPE120, αλλά αυτό δεν άρεσε και πολύ. Οπότε είπα να ενισχύσω το Σ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα