terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 (edited) Μας εβαλε το emotion.... Μαλλον για ΕΚ8 μιλας... Κανει οτι απαιτει ο ΕΚ8 ΕΚΤΟΣ απο ικανοτικους ελεγχους... Σε συνδοιασμο με το ECtools κανει και ικανοτικους, αλλα δεν ξερω ποσο ευχρηστο ειναι... Edited Δεκέμβριος 5 , 2011 by terry
cv95602 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 (edited) όχι για ΕΚ8 Οκ Ευχαριστώ! Edited Δεκέμβριος 5 , 2011 by terry
ιταλος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 (edited) η αναλυση -ελεγχος του φορεα γινεται με βαση τους ευρωκωδικες..για μεταλικα ,μπετο,συμμικτα,δομικο ξυλο...αλλα οπως ειπε και ο τερρυ οχι ικανοτικος για μεταλικα και για μπετο μονο σε συνδιασμο με ec-tools...αν θελεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος.... Edited Δεκέμβριος 6 , 2011 by ιταλος
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 (edited) ανεβάστε ένα τεύχος υπολογισμού πάκτωσης υποστυλώματος. θέλω να δω τι ελέγχους κάνει δηλαδή για να καταλάβω ρε τέρρυ, πόσος κόπος είναι για να ανεβάσεις ένα τεύχος που θα έχει μόνο πάκτωση υποστυλώματος? Edited Δεκέμβριος 6 , 2011 by terry
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δεν ειναι κοπος απλα δεν μαρεσει η εδραση που μορφωνει (ενισχυσεις στον ασθενη αξονα) και δεν την λυνω στο scia.. Eιναι απο τα μειονεκτηματα του..
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 δώσε ένα από το scia και ένα από το instant ή όπου αλλού το λύνεις. δεν με νοιάζει καθόλου το πως την μορφώνει αλλά τι ελέγχους κάνουν
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 αν βγάλεις άκρη από instant σφύρα μου στο άλλο. Είναι τοοοσο αναλυτικό που θα βγάλεις τα μάτια σου
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 καλά, βρασ'το instant. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα του τέρρυ να μην ανεβάζει ένα φάκιν τεύχος πάκτωσης υποστυλώματος
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Αυριο ρε συ... Τωρα εχω δουλεια... Πρεπει να κατσω να μορφωσω τη συνδεση, αλλιως γιοκ τευχος..
sovatzou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 (edited) θα το ανεβάσεις ή μ' εγραψες στα φρύδια σου? τελικά φαίνεται ότι είναι γρηγορότερο να κάτσω να το κατεβάσω, να μάθω πως κάνεις μία πάκτωση και να δω το τεύχος Edited Δεκέμβριος 7 , 2011 by terry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα