Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Υπάρχει κάποιο μέλος του forum που να έχει εμπειρία χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος και να θέλει να τη μοιραστεί μαζί μας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Χαρη , δεν το εχω, αλλα μου το ειχαν κανει μια παρουσιαση περιπου 45' σε εκθεση πριν απο μερικους μηνες και πραγματικα ειχα ενυπωσιαστει απο την ευκολια της μορφωσης και τροποποιησης του φορεα κατευθειαν στο 3d. Να σου πω επισης οτι εδω (Αττικη) η αντιπροσωπεια αν θυμαμαι καλα ηταν διατεθειμενη τοτε να σου κανει και αναλυτικοτερη παρουσιαση στο γραφειο σου . ΥΓ. Καταλαβαινω βεβαια οτι δεν βοηθησα και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTomGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Ποιός έχει την αντιπροσωπεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Πληροφορίες και προμήθεια του συγκεκριμένου προγράμματος αλλά και διαφόρων άλλων εδώ: http://www.techscience.gr/Page.aspx?pageID=19&lang=gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTomGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω. Αν και με τόσες αγοροπωλησίες εταιρειών αυτό το καιρό έχει χαθεί η μπάλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Αγοραπωλησίες στην Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTomGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Ενοώ Χάρη η Nemetschek πήρε τη scia και το archicad. Η autodesk κυνήγαγε τη sofistik και τελικά πηρε τη robot η bentley τη staad. Άντε τώρα να βρεις ποιός αντιπροσωπεύει ποιόν και ποιος θα σου κάνει υποστήριξη. Γιατί τι να το κάνεις το καλύτερο πρόγραμμα αν δεν έχεις υποστήριξη. Όλοι στα ελληνικά προγράμματα σκοτώνονται τώρα να βάλουν ευροκώδικες, μπας και καταφέρουν να επιβιώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Το Scia το έχει δει κανένας? Έκαναν παρουσίαση σε συνάδελφό μου και έμεινε με το στόμα ανοιχτό..........κάνει παπάδες λέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με ενημέρωσαν ότι το πρόγραμμα δεν έχει δυνατότητα ελέγχου θεμελίωσης Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση αλλά η απάντηση ήταν πως στο Βέλγιο απ' όπου προέρχεται το λογισμικό δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο!!!!!!! Μου ανέφεραν όμως πως κάτι τέτοιο ετοιμάζεται τώρα για να καλύψει τις απαιτήσεις του υπόλοιπου κόσμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Δηλαδή στο Βέλγιο πως τα θεμελιώνουν? Με αερόστρωμα, τύπου χόβερκραφτ? Τελικά σε μερικά πράγματα το Ελλαδιστάν είναι πιο προχωρημένο...και να πείς ότι είναι και φθηνό πρόγραμμα, δεν το λες.Μήπως σου έδωσαν και τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα