ιταλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 οκ..και εγω αυτο που εχω οι τιμες ειναι σε συναρτηση με την h/d και την κλιση των αυλακωσεων σε μοιρες αλλα δε μπορω να το ανεβασω γιατι το pdf ειναι λιγο μεγαλο...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Ιταλε λιγο προπαθεια θελει. Φαινονται οι τιμες... Απλα ειναι χοντρο το βιβλιο και δεν μπορουσα να το εφαρμοσω καλα στο σκανερ...
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 ναι ξερουμε terry,επικοινωνησα εγω σημερα, τελη Μαιου μου ειπαν,θα περιλαμβανει τα εθνικα κειμενα,θα ειναι μεταφρασμενο στα ελληνικα ολο το interface ,μεταλικο,θεμελειωση(πεδιλα ec7),και το σκυροδεμα (ec2 αλλα οχι τα παντα). και θα εχει και καποιες καινουριες λειτουργιες που δεν μου ειπε... καθε φορα που βγαινει καινουρια εκδοση σαν χριστουγεννιατικο δωρο το περιμενουμε...μεγαλο πραγμα οταν ενα λογισμικο ειναι εξελιξιμο και ειδικα το scia ειναι φοβερα εξελιξιμο!!!
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Webinar ECtools: Eurocodes Seismic Design of R/C buildings Μεσω του IQ Platform... Αυτα ειναι.. Προγραμματιζεται για 17/5/2011
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 εχει ηδη βγει terry ,μπορεις να κατεβασεις απο το site το demo του ec-tools , και να το δοκιμασεις.......εχει και 3 παραδειγματα ,αλλα πρεπει να κανεις install το τελευταιο servise pack του scia
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 εχεις δικαιο sorry terry, ασχετο:τερρυ μηπως το δοκιμασες? αν ναι εντυπωσεις?
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Δεν το εχω δοκιμασει.... Τελικα ποτε θα κυκλοφορησει??? Στο σεμιναριο λενε για τελη Ιουνιου...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα