terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Και το σπουδαιότερο, εσύ δίνεις τα τοιχία σου με πεπερασμένα και το πρόγραμμα αναλαμβάνει να κάνει αναγνώριση της μορφής, να βάλει κρυφουποστηλώματα κλπ. Αυτο ναι.. Αλλα και παλι θα πω, οτι μπουρουσαν ολα αυτα να ειναι ΜΕΣΑ στο Scia..
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 σε αυτο εχει δικαιο ο thesmeletes ,το ectools βοηθαει αρκετα για να γινει μια μελετη που περιεχει στοιχεια σκυροδεματος(λυνεις τοιχεια με πεπερασμενα και διαστασιολογεις με κρυφοκολωνες..,πυρηνες,διαταξεις του ec8 οπως στρεπτικη ευαισθησια των κτιριων...κ.τλ ) αλλα απο την αλλη θελει βεβαια δουλεια στο να ειναι η σχεση αμφιδρομμη μεταξυ των 2 προγραμματων...δε φτανει μονο το τευχος που παραγει...χρειαζεται καικαποια σχεδια...δε γινεται αλλιως.. τουλαχιστων να βλεπεις τις θεσεις των ραβδων
thesmeletes Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Νομίζω παιδιά ότι το θέμα της αμφίδρομης επικοινωνίας είναι μονόδρομος. Καλά κάνετε και το ζητάτε μετ' επιτάσεως. Να σας πω μια πρόσφατη εμπειρία μου. Αντιμετώπιζα μια 3όροφη κατοικία με υπόγειο και πολύ μπερδεμένη ανωδομή. Με ένα γραμμικό πρόγραμμα δύσκολα μπορείς να το προσεγγίσεις. Για να μην κάνω ...κουταμάρες, έστησα δυο μοντέλα, ένα γραμμικό (στο συμβατικό μου πρόγραμμα) και ένα ...εντυπωσιακό στο SCIA. Με το ECtools θα απέφευγα τη διπλή δουλειά.
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 terry στην παρουσιαση του ec tools ειχανε πει οτι θα σου στελνανε την καινουρια εκδοση ...τι εγινε τελικα? :D κανενα νεο?
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Με παρακολουθεις??? Δεν εχω μιλησει ακομα με Αθηνα.... Αν καταλαβα καλα μου ειπαν οτι μολις κυκλοφορησει η νεα εκδοση θα μου τη στειλουν.. Καταλαβα λαθος???
ιταλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 τη συζητηση παρακολουθουσα και επομενως και εσενα..;) εγω αυτο που καταλαβα ειναι στην ουσια οτι ειναι ετοιμη απλα κανουν κατι τελευταιες διορθωσεις..και θα σου στελναν τωρα την εκδοση για να την δοκιμασεις, να την δεις...κατι τετοιο....γιατι μολις κυκλοφορησει θα τη στειλουν ετσι και αλλιως σε ολους...κανω λαθος??
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Εχω μπλεξει αυτο το διαστημα και δεν εχω ασχοληθει.... Ειδες το τευχος απο το contest???
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Ξερει καποιος πως μπορω να εισαγω σταυροειδη διατομη χωρις να τη σχεδιασω μονος μου?? Δλδ να ορισω τις διατομες απο τις οποιες αποτελειται και να την εισαγω...
ιταλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 terry πηγαινεις new cross section και επιλεγεις welded (το ενατο απο πανω),εκει θα δεις στην 4 σειρα εχει σταυροειδεις διατομες και εκει επιλεγεις οποια διατομη θελεις σαν κυρια και οποια διατομη θελεις για τον ασθενη αξονα..
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Ευχαριστω Ιταλες, το βρηκα... Εχεις χρησιμοποιήσει ποτε?? Συνδεσεις με σταυρωειδη διατομη μπορεις να κανεις?? Κατασκευαστηκα ειναι ευκολο?? Και κατι ακομα.. Πως εισαγω διατομες Ι μεταβλητου υψους??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα