axoul Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 μήπως ο συνάδελφος έχει βάλε και πρόσθετα άνω σίδερα στην στήριξη?
mkalliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Ανεβασε αν θες ένα σκαρίφημα γιατί δεν κάνουμε δουλειά έτσι!
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Εγώ κατάλαβα τι λές αλλά δεν ξέρω όπως αναφέρεις αν αυτό θέλεις να πεις. Θέλουμε οπωσδήποτε σχήμα. Μπορείς να ανεβάσεις? Έχω την αίσθηση ότι απλά εδράζεται μια στέγη επάνω......
gnthal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Συνάδελφοι ειλικρινά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Μίλησα με το μηχανικό μου το ξαναείδε. Δεν έχει γίνει λάθος ωστόσο σκεφτόμαστε ναβάλουμε τελικά Φ12. Παραθέτω το σκαρίφημα για να συνεχίσετε το γόνιμο διάλογο. Στο σχήμα που παρέθεσα δεν φαίνονται τα ξύλινα υποστηλώματα στην άκρη του προβόλου τα οποία ανέφερα στην αρχή. Υ.Γ. Ηλία, Μιχάλη σας ευχαριστώ
mkalliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Και γω την ίδια εντύπωση με τον Άρη είχα, αλλά όπως φάνηκε κανένας μας δεν είχε καταλάβει... Να γιατί πάντα πρέπει να βάζουμε σχήμα. Από τις 4 σελίδες να μισά αναλώνονται σε εικασίες...
gnthal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Στο σχήμα που παρέθεσα δεν φαίνονται τα ξύλινα υποστηλώματα στην άκρη του προβόλου τα οποία ανέφερα στην αρχή.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Αν μιλησες με τον μηχανικο σου και τα βρηκατε τοτε δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να συνεχισουμε την κουβεντα επι του θεματος..
kontegr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 άκυρο, δεν είχα δει κι εγώ το σχήμα
GeorgeC Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Ενας πρωτος ελεγχος θα ηταν να λυσης τον προβολο και να βρεις την ροπη καμψης στην πακτωση και στην συνεχεια να οπλισης τον προβολο ετσι οπως προβλεπεται απο τον εκως.
theotdm951 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2010 στείλε μας ενα πρόχειρο σχέδιο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα