oyabun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Κι αν από εδώ πρέπει να πει κανείς κάτι σε νεώτερους μηχανικούς είναι ότι ο εξώστης είναι από τα πιο ευπαθή σημεία της κατασκευής, άρα ας είμαστε όλοι περισσότερο προσεκτικοί κι ας μην εξαντλούμε όλη την ανοχή της αντοχής των υλικών στο σημείο αυτό. Συμφωνώ απόλυτα.
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Kαλό είναι όταν οι αποστάσεις φτάνουνε στο 10 να αλλάζουμε διατομή γιά να έχουμε ευκολία στην επίβλεψη , δηλαδή αντί γιά Φ10/10 , καλύτερα Φ12/14 , ιδιαίτερα αν διάφορες τρύπες στην εσωτερική πλάκα δημιουργούν πυκνώσεις και αραιώσεις στις ράβδους .
mkalliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Στον πρόβολο πατάει η στέγη όμως έτσι; δεν είναι ένα μπαλκόνι, αν κατάλαβα σωστά, οπότε ο μελετητής πιθανόν να θεώρησε μικρότερα φορτία από τα 5kN/m2 ως κινητό.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δεν καταλαβαινουμε το ιδιο.. Εγω οπως το διαβαζω καταλαβαινω οτι ο προβολος σκεπαζεται απο στεγη η οποια μαλιστα στηριζεται στον προβολο με ξυλινα δοκαρια.. Αρα αν ισχυει αυτο εχουμε επιπλεον φορτιο στον προβολο..
oyabun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Από ότι κατάλαβα μπαλκόνι είναι, απλά εδράζεται πάνω του και η προέκταση της ξύλινης στέγης.
mkalliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Καλό θα είναι να μας εξηγήσει ο συνάδελφος gnthal περί τίνος πρόκειται. Αν πρόεκειται δηλαδή για στέγη επί των πλακών του δώματος (που έχει και ενδιάμεσους ορθοστάτες για να στηρίζεται στις πλάκες και στους προβόλους ή κάτι άλλο.
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Εγώ κατάλαβα αυτό που λέει ο pk10gr.
Πανταχώθεν Ελεύθερος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα !
gnthal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τη διαφορά προβόλου και μπακονιού. Ωστόσο στην περίπτωσή μου είναι ένα "μπαλκόνι" 2,40x11. Το κτίριο έχει δίρριχτη ξύλινη στέγη η οποία καλύπτει και το μπαλκόνι. Δηλαδή από τον κορφιά οι αμείβοντες συναντούν τον εξωτερικό τοίχο (στα 5,5 μ.) και συνεχίζουν για 2,40 μ. Τοποθετούνται και ξύλινα δικάρια για τη στήριξη.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 δοκαρια ή κολωνες??? Επειδη μαλλον κολωνες θες να πεις οπως ειπες και στο πρωτο σου ποστ..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα