andreaspele Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Στον τίτλο λέει οτι ο κλήρος ( τα 24 στρέματα) αποτελείται απο 6 τεμάχια. Υπάρχει περίπτωση ένας κλήρος να αποτελέιται απο έξι τεμάχια εξ αρχής ? Και στον χάρτη της διανομής το 6ο να φαίνεται ώς ένα τεμάχιο - κλήρος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Δε νομίζω ότι υπάγεσαι στη παρέκκλιση. Πρέπει να είναι αυθύπαρκτο (όχι τμήμα ευρύτερης έκτασης) κατά τη κρίσιμη ημερομηνία. Eτσι. Πρεπει να εχει τις προϋποθεσεις αρτιοτητας ηδη πριν την απαλλοτριωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 να ρωτησω,αν εχω ενα 7.5 στρμ προυφισταμενο του 1950 και βαλε και περασει ο επαρχιακος δρομος στη μεση και αφησει ενα 4+ στρμ απο τη μια και 2+ στρεματα απο την αλλη ,και τα δυο δεν ειναι οικοδομησιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ειναι αρτια Η οικοδομησιμοτητα εχει κι αλλες παραμετρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 εχεις δικηο.λαθος μου.αρτια ενοουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Πάρη, άλλο η κατάτμηση συνεπεία απαλλοτρίωσης και άλλο η περίπτωση του φίλου μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 απλα ρωτησα να σιγουρευτω γιατι εχω μια υποθεση σαν αυτη που ανεφερα.ο καλος μαστορας μετραει (και ρωταει) 3 φορες και κοβει μια.(λενε στο χωριο μου και πιθανον και αλλου.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreaspele Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Τελικά αφού πήρα τον τίτλο κυριότητας απο το Γεωργίας και το διάβασα καλά προκύπτει οτι δεν ήταν ένα ενιάιο κομάτι ο κλήρος , αλλά 6 διαφορετικά! Δηλαδή πρέπει να του κληρώθηκαν 6 διαφορετικά τεμάχια. Άρα αφου όπως λέει ο τίτλος παραχωρήθηκαν στην αρχική διανομή του 1960 , σημαίνει οτι υπήρχε το δικό μου κομάτι απο μόνο του πρίν γίνει η διανομή , σωστα ? Άρα μπορώ να μπώ μετά στις παρεκλίσεις για πρίν το 1962 και επίσης στο ότι είχε πρόσωπο σε επαρχιακό δρόμο πρίν το 1985 . Σωστά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Αγροτεμάχιο 3.500τ.μ αποκτά πρόσωπο σε Επαρχιακή οδό το 2002, η επαρχιακή οδό απαλλοτριώνει από το αγροτεμάχιο μου 200 τ.μ. και σήμερα έχω 3.300τ.μ. Το αγροτεμάχιο προϋφίσταται του 78 ως έχει και εκ πληρώ τις προϋποθέσεις προσώπου και βάθους, είμαι άρτιος και οικοδομήσιμος κατά παρέκκλιση; η το αγροτεμάχιο θα έπρεπε να είχε πρόσωπο στην επαρχιακή οδό πριν το 85(που φυσικά δεν υπήρχε η οδός αυτή) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 ανεξάρτητα απο τον τρόπο δημιουργίας ένας δρόμος μπορεί να χαρακρηρισθεί σήμερα επαρχιακός τα γεωτεμάχια που αποκτούν πρόσωπο έχουν το "ευεργέτημα" των παρεκκλίσεων ο χρόνος δημιουργίας του γεωτεμαχίου έχει σημασία και όχι ο χρόνος διάνοιξης ή χαρακτηρισμού μιάς οδού τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα