kcher Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 Σφάλματα έχει και η ωρομέτρηση, σφάλματα έχει και η ογκομέτρηση. Απλά εγώ υποστηρίζω ωρομέτρηση διότι : 1) Η νομοθεσία το προβλέπει, αντί της ογκομέτρησης 2) Κάνω εύκολη, έγκυρη και κυρίως αναμφισβήτητη τη μελέτη κατανομής δαπανών κ.θ. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους κατασκευαστές τέτοιες αυθαιρεσίες, διότι θα το βρει μπροστά του και ο μηχανολόγος και οι ένοικοι-ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, από την πρώτη κιόλας κατανομή των δαπανών
pafsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Καλησπέρα, σας είδα που μιλάτε για ογκομέτρηση στην επιστροφή στους συλλέκτες.Στην οικοδομή μου έχουμε αυτό το σύστημα.Ξέρει κάποιος να μου πει με ποιόν τρόπο βγαίνουν οι δαπάνες θέρμανσης?Έχω 2 τύπους.Ένας που βγάζει τις δαπάνες με βάση τις ώρες και έναν με βάση τις θερμίδες.Κατανομή δαπανών με ογκομέτρηση δεν έχω βρει πουθενά.Γνωρίζει κάποιος να μου πει?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 (edited) Μήπως οι "ογκομετρητές" έχουν ένα καλώδιο που πηγαίνει στον άλλο συλλέκτη? γιατί τότε πρόκειται για θερμιδομετρητές. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2012 by antloukidis 1
antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (edited) Διάβασε τα παραπάνω #6 και #9. Edited Οκτώβριος 10 , 2012 by antloukidis
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα