seaside Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Έχει γίνει αγορά διαμερίσματος στο όνομα του ανήλικου γιού μου (ο παππούς έκανε δωρεά τα χρήματα στο ανήλικο, κ.λ.π). Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαόροφη οικοδομή 40 ετών, σε επαρχία, στο τρίτο όροφο και είναι 172 τ.μ καθαρή επιφάνεια. Πρόκειται δε,να ανακατασκευαστεί και να δημιουργηθούν δυο νέα διαμερίσματα απο αυτό, μια γκαρσονιέρα και ένα πεντάρι. Θα βγεί νέα άδεια, όπως επίσης θα γίνει και νέα σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας. Την άδεια θα τη βγάλω εγώ ως αρχιτέκτονας που είμαι αλλά και μητέρα του ανήλικου ιδιοκτήτη. Ο ανήλικος γιός μου και ''πελάτης'' μου θα πρέπει να με πληρώσει;
tektonas80 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Νομίζω όχι, παίρνεις απαλλαγεί, κοίτα μέσα στο forum. Θα βρεις τα δικαιολογητικά και της προϋποθέσεις.
apoul Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Έχεις συγγένεια α' βαθμού οπότε μπορείς να βγάλεις την άδεια δωρεάν
panmyr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Για την απαλλαγή αμοιβής κοίτα και εδώ http://rapidshare.com/files/348155482/DIKAIOLOGHTIKA_1-2-3-4-5-6_Hv309.pdf
seaside Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα