JTB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δηλαδή αυτός που θα είναι interior designer θα το σκεφτεί πριν γκρεμίσει κάτι; ή θα το κάνει σαν ένα μάστορα που έλεγε στη μάνα μου "γκέμισε τη κολωνίτσα μωρέ, δεν κρατάει τίποτε, είναι οι διπλανές γερές".... (Μιλούσε δε, για κτίριο του '74) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Με βάση το βασιλικό διάταγμα του 1930 (καιρός να το μάθετε) που ''μοιράζει'' τα επαγγελματικά δικαιώματα οι Αρχιτέκτονες και Τοπογράφοι είναι παρακλάδια/εξειδικεύσεις των Πολιτικών Μηχανικών. Νομοθετικά οι Πολιτικοί Μηχανικοί στον κτηριακό τομέα κάνουν τα πάντα...Τοπογράφοι και Αρχιτέκτονες είναι κατ' ουσίαν άχρηστοι (νομοθετικά πάντα λέμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Μα νομίζω ότι οναμάστηκαν και Πολιτικοί σε αντιδιαστολή από τους Στρατιωτικούς μηχανικούς και προφανώς έκαναν τα πάντα σύμφωνα με την τότε τεχνολογία . Υ.Γ. Το έχω ξαναπεί αλλά επείδή πρέπει να το εμπεδώσουμε . Από το 1923 μέχρι το 1935 είχαμε την Β' Ελληνική Δημοκρατία . Αρα όχι "βασιλικά" τα διατάγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristosP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα