iliekater Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2008 Υπάρχει τρόπος να φορτωθούν στο veCAD προγράμματα σε Lisp ή VBA ; Εγώ από όσο προσπάθησα , δεν τα κατάφερα .
tech_junky Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Υπάρχει τρόπος να φορτωθούν στο veCAD προγράμματα σε Lisp ή VBA ; Εγώ από όσο προσπάθησα , δεν τα κατάφερα . Για lisp, όχι. Για VBA υπάρχει ένα Vecad.ocx. Στο help δίνει κάποιες σχετικές πληροφορίες, αλλά δεν το έχω ψάξει περισσότερο. Πάντως μην περιμένεις ότι θα περάσουν ατόφιες εφαρμογές από το AutoCAD χωρίς τροποποίηση.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 Εκείνο που φοβάμαι είναι ότι όλες αυτές οι εργασίες μπορεί και να έχουν πουληθεί, εν αγνοία των φοιτητών που τις έφτιαξαν, σε εταιρείες λογισμικού. Βέβαια, δεν μπορώ να το αποδείξω και ότι λέω είναι εικασίες στις οποίες όμως οδηγούμε μέσω κάποιων λογικών πιστεύω σκέψεων. Στο ΔΠΘ που ημουν εγω (φανταζομαι κ στα αλλα ιδρυματα) ο κανονισμος εκπονησης της διπλωματικης ελεγε πως τα δικαιωματα και τα τυχον οφελη απο την αξιοποιηση της διπλωματικης ανηκουν αποκλειστικα στο ιδρυμα. Τωρα τι γινεται πισω στα παρασκηνια ο Θεος κ η ψυχη τους ..
jgiannelis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2008 Χάρη φαντάζομαι αναφέρεσαι στην έκδοση smart του proge, η οποία για ιδιωτική χρήση είναι free. Το ζήτημα είναι π.χ. κάποιος ως ιδιώτης μηχανικός με τεχνικό γραφείο, είναι στην κατηγορία private use? Μπερδεύομαι λίγο με τις έννοιες...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Στο ΔΠΘ που ημουν εγω ... Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν ΔΠΘιτη από κάτω....
chrisven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2008 κατέβασα το VeCAD που ανέφερες και το εγκατέστησα.είναι ίδιο με το autocad είναι δυνατό να είναι δωρεάν και νόμιμο? γιατί αγοράζουν το autocad τότε τόσα γραφεία?
tech_junky Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2008 κατέβασα το VeCAD που ανέφερες και το εγκατέστησα.είναι ίδιο με το autocad είναι δυνατό να είναι δωρεάν και νόμιμο? γιατί αγοράζουν το autocad τότε τόσα γραφεία? Όχι μόνο είναι νόμιμο, αλλά σου πουλάει 1000 ευρώ και τον κώδικά του σε C ώστε να το αναπτύξεις μόνος σου όσο θέλεις. Σχετικά με το AutoCAD έχει αρκετά μειονεκτήματα, όπως η έλειψη γλώσσας lisp, η μη υποστήριξη 3D σχεδίασης και διάφορα άλλα ακόμα. Για πιο απλά πράγματα όμως, σε καλύπτει πλήρως.
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2008 τωρα θα σας 'φτιαξω' ολους. περυσι το ειχα ψαξει πολυ και το καλυτερο κατ'εμε Free cad είναι το progecad 2006 LT απολαυστε ελευθερα στο download progecad 2006 LT απλα το καλυτερο πληρως ελευθερο cad.(πολυ καλο βεβαια και το vecad)
bill Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 sundance, το link που έδωσες δεν λειτουργεί. Υπάρχει κάποια άλλη τοποθεσία να το κατεβάσουμε;
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 φυσικα και λειτουργει.τι σου βγαζει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα