Stelios.A Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Συνάδελφοι χαιρετώ. Θέλω να διαβάσω κάποια βιβλία για Θ-Ψ-Κ για να πάρω μια ιδέα πως λειτουργούν τα τυπικά κυκλώματα. Απο την εμπειρία σας ποιά μου προτείνετε; Εχω ακούσει για 2 βιβλία του Σελούντος.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Κοιτα στα Downloads, καπου εχει κατι πρακτικα βιβλια του Ευγενιδειου Ιδρυματος. Ριξτα μια ματια.
Stelios.A Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Ωραία είναι αυτά, αλλα είναι του 1954! κατι πιο updated υπάρχει? Ευχαριστώ
jobous Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Πράγματι του Σελούντου είναι μια λύση , αφού τα έχει όλα μαζί αλλά αν μπορείς να κοιτάξεις και για βιβλία από amazon π.χ. (Refrigeration and Air Conditioning Technology By Whitman,Johnson) πιστεύω ότι θα ήταν καλό. Υπάρχουν πολύ καλά βιβλία και προς θεού μην κάνεις το λάθος και τα παραγγείλεις από Ελλαδα...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2010 Δεν ειναι του 54 αλλα του 90 και μετα. Αν τα ξεφυλλιζες με προσοχη θα το εβλεπες.
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2010 Στα αγγλικά υπάρχουν και τα βιβλία της ASHRAE, που έχουν πολύ πράγμα...
londosp Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Samdreamth μήπως μπορείς να στείλεις ένα λίνκ απο το βιβλίο της ASHRAE που θα με καλύπτει για κάθε μελέτη Φ-Ψ-Κ ?
saradis1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 το βιβλίο του β. Σελουντου απο την τεκδοτική (οι 2 τόμοι), καλύπτουν εκτός απο το θεωρητικό υπόβαθρο και πώς γίνεται η εγκατάσταση αυτών? Δηλαδή εκτός απο την θεωρία δίνει και πρακτικές οδηγίες? Δυστυχώς στον τόπο μου δεν έχουμε βιβλιοπωλεία που έχουν τεχνικά βιβλία αλλιώς θα το ξεφύλιζα και θα το έβλεπα και μόνος μου. Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά μην σκάσω τόσα λεφτά και δεν έχει και το πρακτικό μέρος αυτών που περιγράφει...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα